מבקשת עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבקשת עצה
    בולי
    29/12/2009

אני ובן זוגי חיים ביחד כ- 7 שנים. הזוגיות שלנו אמנם ראתה עליות וירידות אך אנו אוהבים אחד את השני.
    לפני כמה ימים פתחתי את התיק האישי של זוגי ונתקלתי בשקית ובה קונדומים. יש לציין שאנו לא משתמשים בהם.
    מאז אני פשוט אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. אני מאוד רוצה לדבר איתו ולשאול לפשר התגלית שלי ומצד שני לא רוצה שידע שחיטטתי לו בתיק.
    אנא עזרו לי ותנו לי עצה. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ערב טוב

בני - ילד טוב
    29/12/2009

האם את נוהגת לפתוח את התיק שלו ?
    האם זאת הפעם הראשונה שמצאת אצלו דברים שלא נראה לך ?

לגבי איך לומר - במקום לחשוב ולחשוב, פשוט תאמרי לו שמצאת על הריצפה או על כל דבר אחר ששיכול היה ליפול עליו, ואז תשמעי מה יש לו לומר, אם את מבינה או לא בתקשורת , בכל אופן שבי מולו או עמדי מולו וסתכלי חזק בעיניים, מה שהוא יגיד תקבלי כעובדה ואל תטיחי בו שקרן וכאלה, עדיף שתחשבי על תגובה בכובד ראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חגית ורד
    30/12/2009

שלום לך, אכן דילמה לא פשוטה. למרות הקושי בלהודות שחיטטת לבעלך בתיק את צריכה לחשוב מה יותר קשה לך, ללכת עם סוד ואי וודאות או להתוודות ולשמוע מה יש לו לאמר על המצאות הקונדומים . אם תחליטי להניח לזה או להתאמת איתו עשי זאת אחרי שחשבת היטב , נתת לעצמך זמן ואת בטוחה במהלך שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

חושב אחרת
    30/12/2009

שלום לך!

קודם כל אני חייב לציין שאני מבין את הדילמה שבה את שרויה.

אני מתייחס לכמה דברים שנגעו בי בנושא שלך:

1. רשמת "בן זוגי" ולא "בעלי" מכאן אפשר להסיק שהקשר הארוך לא מוצא נקודת חיבור להמשך הדרך והקמת משפחה.(במידה ואכן אתם אינכם נשואים). אולי כי את או בן זוגך אינכם מוכנים למחויבות הקשורה בהליך הנישואין, וקל וחומר בהקמת משפחה!

2. מצאת קונדומים בתיקו האישי של בן זוגך!!
    את מציינת בבירור שזה תיק אישי ולכן קשה לך להתעמת מולו בעניין, ולאור הפנייה נראה כי זו הבעיה!
    לדעתי הבעיה היתה קיימת עוד לפני עניין הקונדומים, אחרת מדוע חצית את הגבול של האמונה בו??
    רבתם? היתה לך תחושה שהוא מסתיר?? הוא נעלם לכמה שעות לפעמים?? וכו'......

כל מה שכתבתי רק כדי שתביני שאת צריכה לבדוק את עצמך לפני שאת בודקת את בן זוגך.
    אני לא אומר חלילה שעניין הקונדומים בסדר, אני רק חושב שלפני שתדברי איתו תעשי קצת חושבים עם עצמך בנוגע לקשר ולאן הוא זורם.

בנוגע לבן זוגך אני מציע שתכיני אווירה טובה בבית (ארוחה ושקט....) וברגע של נוחות תעלי את עניין הקשר.

בניגוד לחלק מהמגיבים אני חושב שלהסתיר ולנסות לספר שמצאת על הרצפה וכו'... הינו רעיון גרוע!
    ברגע שתדברי איתו על נושא הקונדומים (ואני ממליץ כן לפתוח את הנושא) הוא יבין מיד שפתחת לו את התיק האישי (אם הוא מסתיר אז הוא שומר את זה שלא ייפול) ולכן כדאי לא לספר לו שקרים שיגרמו לו לחשוב שאת מחטטת באופן קבוע בחפציו האישיים!

מקווה שהתשובה עזרה לך ופתחה לך כיווני חשיבה נוספים
    מאחל בהצלחה
    חושב אחרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו