מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדורית,רון ליגל02/10/2007
כך או כך, נפגשנו אחר הצהריים אני וחברתי
דיברנו על הכל ואחרי ששמעתי מה יש לה להגיד החלטתי לשייך את המקרה לבלבול מצידה.. ומה שחשוב שהיא ידעה להשים קץ לדבר בזמן הנכון וכעת היא לחלוטין סגורה ושלמה עם עצמה ועם הקשר.
מבחינתי, הבהרתי לה עד כמה אני אוהב אותה ושאני מוכן להמשיך הלאה ולסלוח אבל שייקח לי זמן.
(אני מאמין שלא ארוך במיוחד) אני מקווה שאני יוכל לראות מעבר לדברים השליליים ולהתרכז בהשלכות החיוביות של המקרה.
*באמת אני מרגיש בשינוי אצלה ... מעין ניצוץ בעיניים שדעך עם הזמן וכעת הוא ברור לחלוטין...
תודה על האוזן הקשבת... מקווה שלא ניהיה זקוקים לה בעתיד
בכבוד,
רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד שימחת אותי.
דורית כהן03/10/2007הדרך שבה טיפלתם במשבר הזה תשרת אתכם במשברים הבאים. והם יהיו. תגיד לי, האם לאחר המשבר הזה אתה מרגיש יותר קרוב, יותר אוהב אותה ויותר בטוח בקשר שלכם?
טיבם של משברים שנפתרים בשיחה גלוייה שנוגעת בכל ההיבטים - רגשיים וענייניים - של מה שקרה, שאחריהם מרגישים נקיים ומזוככים ואוהבים עוד יותר. כי יש משברים שזוגות רק שורדים אותם, מעבירים הלאה והשלכותיהם מטואטאות מתחת לשטיח מבחינה רגשית, ומחכות למשבר הבא כדי להרים ראש...
ההסתכלות שלך "אני מקווה שאני יוכל לראות מעבר לדברים השליליים ולהתרכז בהשלכות החיוביות של המקרה" היא המפתח הנכון, והיכולת שלכם "דיברנו על הכל ואחרי ששמעתי מה יש לה להגיד" לשוחח על הכל ולהקשיב זה לזו ולהתעניין איך זה מרגיש אצל כל אחד - נראה לי שיש לכם את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית...
רון ליגל04/10/2007באמת, בימים האחרונים, אני מרגיש שהקשר קיבל מרבד חדש וחזק יותר של אינטימיות ושל קירבה...
עליי לציין שעדיין קשה לי להשאיר את כל המקרה מאחור לחלוטין... ומידיי פעם זה עולה במחשבות.
מקווה שכאשר יעברו הימים וחברתי תראה צעדים של אמון .. אז התחושה הזו תעבור לחלוטין (כי זה עדיין מציק לי)..
אבל,
אני חושב שעתיד היחסים ביננו הוא ורוד....
ביי בינתיים...
ושוב המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)