מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריחוק...דורוש04/01/2010
שלום...
אני אתחיל כך..
אני בת 21 פלוס ילדה ובהריון שלי חודש שביעי
אני מרגישה בזמן האחרון מאוד רחוקה בעלי לא יודעת עם זה בא ממנו או שזה בא ממני
מרגישה שאין לה על מה לדבר איתו עם הוא נוגע בי אני דוחה אותו רוב הזמן..
הוא כמעט כל הזמן לא בבית
עוד עובד מ6 עד השעה שלוש וב4 הוא הולך להתפלל עד השעה רגע ל5 וב6 הוא הולך ללמוד תודה עד השעה 8 וחצי ובשבת הוא גם הולך לשיעורי תודה
לי מאוד קשה המצב כשהוא מגיעה הביתה הוא הולך למחשב או טלווזיה או שתמיד יש סידורים אחרים...
אני מרגישה מאוד לבד בזמן האחרון ואין לי כל כך עם מי לדבר על זה..
התנתקתי מכל החברות עם אמא שיש לי איתה קשר טוב אני לא אדבר כי היא תרצה לעזור לי
מאוד קשה לי כי אני צריכה להתמודד עם הכל לבד..אני לא עובדת גם אני כל היום עם הבת שלי בבית ומישתדלת מאוד להראות דמות חזקה שלא נישברת..קשה לי לדבר עם בעלי על זה כי אני יודעת שאני אתפרק אני כמעט בטוחה שהוא מרגיש שיש ריחוק קצת כי הוא לא טיפש..
אני גם לא רוצה להעמיס עליו שלא יהיה לו רע
כי גם ככה הוא עובד קשה ובישבילו ללמוד תורה זה מעל הכל אני לפעמים "מפצה" את עצמי ועושה לעצמי מין ארוחות ערב מול הטלווזיה או המחשב ושוכחת קצת מהכל
לא יודעת כל כך איך להתמודד עם המצב קצת קשה לי אולי גם ביגלל ההריון ,
אשמח לקבל עזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם יכולים לחיות מעולה עם קצת השקעה
בני - ילד טוב04/01/2010כואב הלב לראות ולשמוע את מה שאת מרגישה, זה ממש לא צריך להיות כך , וזה ההפך מדעת תורה ומשכל ישר,
בעל ואשה חולקים נשמה אחת רק בלבוש שונה, אתם חייבים לתפקד כגוף אחד, ולעבוד על האני העצמי שלכם כל הזמן כדי להתקרב ולאהוב אחד את השני,
לפיכך את חייבת להסביר לו בנועם- חכמת נשים בנתה ביתה,,, את יודעת בדיוק מתי ואיך לפנות אליו ולהסביר לו את הצרכים שלך, ולעשות מין טבלה כזו של שעות מתי הוא יכול להיות בבית רק איתך ובשבילך, שזה בעצם בשבילו--- ייקח לו זמן אבל הוא יבין את זה בסוף,
למה הוא לא מקבל הדרכה מהרב שלו או מחבר טוב ? מה קורה לאנשים ?
יש לכם זוגיות מדהימה ששנחקת על שטויות, עד שהוא בא הביתה אז הוא נכנס למחשב ? איפה הייחס ועוד אישה בהריון,,,!
חבל עליכם לכו לייעוץ זוגי שיעיר אותו מהתרדמת והכאילו רוחניות שהוא חי, זה לא רצון השם. נקודה,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)