אנא את עזרכתם דחוףףףףףףףףףףףףףףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אנא את עזרכתם דחוףףףףףףףףףףףףףףףף
    מיטל
    04/10/2007

אני לא יודעת במה להתחיל אני אנסה.
    אני נשואה 10 שנים יש לי שלושה ילדים קטנים ואני בהיריון בחודש שמיני. המצב ביני לבין בעלי הוא על הפנים, יש לו אופי כזה שכאשר אנחנו רבים ובמיוחד לפני החגים הוא פשוט קם ועוזב את הבית להורים שלו . אציין שהריב יכול להיות על כל דבר הכי קטן והכי מצחיק ואתן דוגמא לזה שהוא עזב את הבית בפעם האחרונה, במוצאי שבת, נסענו ביחד ופתאום שמתי לב שמישהו בא להיכנס בו אז צעקתי תיזהר תיזהר, הוא נכנס לעצבים שאי אפשר לתאר התחיל לצעוק לאיים למה אני צועקת לו באמצע נסיעה ולמה אני מפריעה לו לנהוג, כשחזרנו הבית הוא השתולל קרע לי את התמונה של הנישואים לקח שקיות ניילון גדולות ועזב את הבית. המצב הזה שעל כל דבר קטן הוא עוזב את הבית נמשך לאורך 10 שנים, שבהם אני שורדת גיהנום לבד. עכשיו לצערי המצב בכלל לא פשוט זה פעם ראשונה שהוא לקח את הכל והוא לא מעונין בכלל לחזור, אני כאמור בחודש שמיני עוד חודש אמורה ללדת יש לי עוד שלושה ילדים קטנים, אין לי תמיכה כלכלית ואני ממש פוחדת להתגרש ולא יודעת מה לעשות, אני כל הזמן יושבת בוכה, אני ממש חסרת אונים.
    הוא טיפוס קשה לא מוכן ללכת ליועץ נישואין הוא אומר לי כל הזמן את צריכה להיות ממושמעת ולהקשיב לי לכל מילה ומילה- זה קשה פשוט קשה.
    מה עלי לעשות איך עלי לפעול.
    תעזרו לי אני מתמוטטתתתתתתתתתתתתתת
    מקווה לתשובה דחופה.
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטישת הבעל

יהודית ברגמן
    05/10/2007

למיטל היקרה !

המצב שאת מתארת הוא אכן, כהגדרתך, על הפנים. את מתארת מצב שבו אחרי כל ויכוח, הוא מתפרץ כל פעם מחדש ועוזב את הבית. לי נראה שלא רק הויכוחים שלכם הם הסיבה לעזיבותיו, אלא שהדברים עמוקים הרבה יותר. לא ממש ברור לי למה במצב יחסים כזה, שהיה מתחילת נישואיכם הכושלים, ילדת שלושה ילדים ונכנסת להריון רביעי, אבל זו כבר היסטוריה והיום את צריכה להתחיל להתמודד עם העתיד. נסי לחשוב איך הגעתם למצב הזה, האם ה"אשמה" רק בו או שגם לך הייתה תרומה לכך. חשבי אם בשינוי בתקשורת ובהתנהגות של שניכם יהיה סיכוי לחיי נישואים סבירים. אם נותר ביניכם עוד משהו שלמענו כדאי להשתדל.
    על פי מה שכתבת, נקלעת למצב בו אין יותר ברירות. בעלך כבר בכלל לא מעוניין לחזור אליך שוב, או ללכת ליעוץ ולכן הברירה היחידה היא להתחיל להתמודד עם העתיד של ילדייך ושלך - בלעדיו.
    גם אם בעלך יחזור אליך פעם נוספת, נשאלת השאלה אם בחיים כאלו של אי ודאות את חפצה, האם תסכימי שוב לחכות עד להתפרצות הבאה שלו . תמיד אפשר לנסות ולדבר איתו ולראות אם ליחסיכם יש בכלל סיכוי ובעיקר האם יש סיכוי שיחסיכם ישתנו. אם תגיעי למסקנה שלא, פני ללשכת הייעוץ של ויצו באזור מגוריך לקבלת יעוץ משפטי כדי שתוכלי לדעת מה הן זכויותיך וזכויות ילדייך במקרה של פרידה. מה שחשוב בעת כזו של משבר, זה לא להיכנס למרה שחורה ולמחשבה כמה מסכנה את, אלא לבדוק את כל הנתונים והאפשרויות ולאחר מכן להחליט מה את עושה ולעשות זאת בנחישות ובהתמדה.

יש סיכוי שלאחר קבלת הייעוץ המשפטי, תוכלי לצאת מהמשבר המתמשך הזה לחיים עצמאיים חדשים וטובים יותר כשאת חזקה יותר, ועצמאית יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש סיוע ויעוץ

HRHC
    05/10/2007

אשתי ואני ממשל לא מסתדרים אבל נראה לי שאשתי חזקה ממני בהרבה ואני לא ממש יודע מה לעשות ואך להגיב
    אני מתחיל כבר לחפש זגיות אחרת בכדי לא להפגע ואני ממש משתגע מזה מה אני עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל שלום,

אסתי
    11/10/2007

מיטל, שימי לב,
    הוא יודע על נקודות התורפה שלך,
    הוא יודע בדיוק איך "לחנך" אותך!
    אולי כדאי שתרפי בכל זאת הוא עוזב לא רק אותך גם את הילדים שלו,
    מתישהוא הוא יצטרך לראות אותם,
    את תשיגי ממנו כל מה שתרצי אם תדעי להיות סבלנית וספייס כי הוא יודע שאת צריכה אותו, לכן "השרירים" שהוא מפתח נגדך!
    חמודה שלי תתעסקי בהריון שלך אין יותר חשוב בעולם!!!!!!!!!
    תנסי לצחוק ולהיות מאושרת למען העובר שבתוכך שיהיה גם מאושר!
    אני מאחלת לך המממממממממממון כח!!!!!!!!!!!!!
    והמון מזל- טוב ללידה קלה, הכי חשוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו