מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואים במשברחלי08/01/2010
אני בת 26 ונשואה מזה חצי שנה, אנחנו ביחד כבר 4 וחצי שנים ולפני החתונה גרנו שנה ביחד. ומאז החתונה הקשר בינינו רק מתדרדר. הכרנו כשהייתי בת 21 והוא בן 24, לאחר כשנה הוא רצה להיפרד מפני שלא היה ממש בטוח בקשר, הרגיש שהכיר אותי מוקדם מדי ואולי הוא מפספס משהו, בגללי לא נפרדנו ומסתבר עד היום הוא מרגיש ככה. בעלי הוא אדם מאוד אינטליגנט ושאתפן והוא חושב שאני לא מספיק חכמה בשבילו או אולי לא מספיק יפה, הוא לא ממש מודה בזה אבל מכל מיני ריבים הבנתי את זה וגם היום אחרי הנישואים הוא עדיין מתלבט, וזה גורם לי להרגיש זוועה, זה כבר לא להיפרד מחבר אלא להתגרש. בגלל התסכול שאני מרגישה לעיתים זה מתפוצץ לריב וכמובן שאני מיד מעלה את נושא הגירושים על מנת לתת לו פתח מילוט, מריב לריב הריבים הופכים להיות יותר הרסניים ואני מפחדת שאוטוטו אני אמצא את עצמי בגיל 26 גרושה. בעלי הוא גם אדם שקשה לדבר איתו, שומר דברים בבטן וגם כשאני מנסה לדבר זה לא ממש הולך. אני כ"כ מיואשת, לא יודעת איך להציל את הנישואים והאם אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה חלקית וקצרה
בני - ילד טוב08/01/2010בגלל ששבת נכנסת אוטוטו---
רק רציתי להעיר לך שאולי זה הזדמנות ללכת לבירור הזוגיות ביניכם כדי לחזק אותה ולצמוח להאהבה גדולה,
את כותבת הוא חושב,,,---- מאיפה את יודעת מה הוא חושב , אולי זה רק בראש שלך, ובגלל שהוא לא מדבר את מקבלת את זה כאילו הוא אומר כן ,
שיהיה לכולנו שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי היקרה
סיון חיים11/01/2010גם לי יש בעיה שקשה לי לדבר עם בעלי וכל פעם שאני מנסה זה גורר אחריו פיצוץ עד כדי שהוא יישן בסלון, אל תפסיקי לדבר בסוף זה ייכנס לו למח לא משנה באיזה דרך הוא בסוף יקשיב ואל תמעיטי אף פעם בערכך גם לי הייתה את ההרגשה הזאת עם בעלי וברגע שהתחלתי להעריך את עצמי הוא התחיל להעריך אותי ולחזר אחריי תראי לו שאת מאמינה בעצמך ולא מפחדת תתאפרי תתלבשי תצאי תראי לו שיש לך חיים מעבר לנישואים תגרמי לו לקנא!!!!!
יהיה בסדר אל תתייאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפנות את השאלות פנימה- אליך.
איה שמיידלר13/01/2010בת 26 יקרה
רגע. רגע
את רצה קדימה ורואה את התסריט הקשה מכל. לפני שאת מפרקת את החבילה ומטיחה האשמות בבן זוגך, הסתכלי פנימה, איפה קשה לדבר איתך. מדבריך עולה כי את מסיקה מסקנות ועונה לבד על כל שאלת הזוגיות שלכם, ואולי כאן נעוצה הבעיה. יש לי תרגיל מעולה בשבילך. את מוזמנת לשלוח לי מייל. בהצלחה גדולה. איה שמיידלר - חג'ג' מאמנת לזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעת לזה שחלק מהבעיה היא אצלי
חלי13/01/2010אבל אני לא מדמיינת, דיברנו פעם והוא הודה שלפעמים עדיין לא בטוח... וזה נורא לשמוע את זה מבעלי.
וזה גורם לבעיות נוספות- כל מצב רוח רע שלו שלא קשור אליי או כל ריב קטן הופך אצלי לביג דיל, ומצד שני אני יודעת שאני בבעיה משום שזאת הבואה שמגשימה את עצמה, הוא רואה את החוסר ביטחון שלי ובתת מודע שלו אולי אכן משתכנע שאני לא מספיק טובה בשבילו.
ואני לא ממש יודעת איך לעבוד על עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)