מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת מהנישואיןרחל10/01/2010
אני נשואה כ-15 שנה ולא באושר, ב- 5 שנים האחרונות הלך המצב והחמיר, בעלי אינו נמצא בבית לא בשעות היום וכמעט רוב הלילות מגיע כשאני כבר ברקיע השביעי. כשכבר אנחנו נפגשים הוא משתדל להתעסק בדברים אחרים העיקר לא להביט בי, ומבכר משחקי מחשב וצ'טים למינהם מול עיני לישיבה בצותא, או אפילו שיחה כלשהי, כדי לתפוס אותו לשיחה כזו פנים מול פנים אני צריכה לעשות המון ולשדל אותו כאילו שאין זה מגיע לי , אני מרגישה שהוא תופס עליונות עלי, בזה אני רואה יחס מחפיר ומבזה. אמנם כן הוא דואג לפרנסתינו ברווח אך זה לא ממלא את מאוויי לזוגיות טובה, ולא מבקשת מושלמת, אציין שגם אני עובדת ובשתי משמרות. של עבודה בבית כולל טיפול בילדים על המשתמע מכך - בזה אין הוא שותף כלל,ומחוצה לו.
בשנתיים האחרונות כל יום שלנו אם כבר אנחנו מתראים או מדברים זה ויכוחים בטלפון. אין לנו שפה משותפת, בעלי חושב שהוא הרבה יותר מפוכס וחכם ממני למרות שאני שוללת דיעה זו מכל וכל,
אני ממש מיואשת, גם חיי המין שלנו כבר לא כמו שהיו פעם. אני מרגישה דחויה ומושפלת, הוא מכנה אותי בכל מיני כינויים שמשפילים אותי באמצע הסקס. והוא טוען שזה כבוד בשבילי, בפעמים שזה קורה אני מעדיפה לקבור את עצמי, אני מתביישת ומעדיפה שלא לקיים יחסי מין איתו בכלל.
מעולם לא עלה בדעתי לבגוד בו, ואינני מעוניינת, הייתי רוצה ושואפת לזוגיות אחרת, ניסיתי בכל מיני דרכים אבל האיש שלי הוכיח לי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שהוא הגבר ועל פיו יישק כל דבר. זה הגיע כבר למצב שאם אני מבקשת ממנו להתנצל על משפט שפגע בי הוא מסתגר בתוך עצמו, ומראה לי פנים זעופות, כועס ואינו מעוניין לשוחח, לא מרים טלפונים, לא מתייחס להודעות אס אמ אס, פשוט מתעלם לחלוטין,
האמת שעד עכשיו לא רציתי לפרק את המשפחה, ובעלי חושב שאם אין לי משפחה תומכת לא אעשה זאת, אבל הוא טועה ובגדול. אני לא חושבת שאני צריכה לבזבז את החיים שלי בזמן שהוא מפלרטט ומתענג בכל מיני מקומות שאחר כך הוא מספר לי עליהם בלי בושה הוא יודע שלא אעיז להעיר לו, למה זה צריך להימשך?
האם עלי לעשות מעשה ולפרק את החיים שלנו? יש לי 5 ילדים, הקטן בן חצי שנה. ואני לא חוששת שלא אסתדר, אינני יודעת אם יש בי את הכח לפתוח פרק ב'. למרות שעד היום לא חשבתי על זה בכלל. אני חושבת שהגיע הזמן לשים קץ להיות שק החבטות של גבר שמתעלל בי נפשית קשות,
והשאלה שאני שואלת אתכם,, האם כדאי?? אחרי שאעשה מעשה כזה בטוחני שלא אחזור אליו, אני רק צריכה את האומץ. האם אוכל לפתוח פרק ב' בחיי, אני רק בת 34, עוד החיים לפני, והייתי רוצה זוגיות מושלמת עם גבר אוהב מפנק ומכבד, ויש לי המון לתת.......
אנא עיצה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אנשים סובלים ???
בני - ילד טוב10/01/2010למה ?
ישנם היום כ"כ אנשי מקצוע בדיוק בשבילך בשבילכם וחבל על כל יום שעובר,
את כותבת דברים נוראיים על הזוגיות שלך, וזה לא מה שהתכוון המשורר, שבי עם עצמך ובידקי איפה הייתה נקודת השבירה שהרי בחיים שלכם היומן הסתם גם הרבה רגעים נפלאים,,, נסי לשחזר את ימיי החיזורים וההיכרות מה היה שם ? תעלי זכרונות ושתפי בהם את בן זוגך,,,כן ! קחי אותו לסיבוב בחוץ באוויר הפתוח דברי אליו ושחזרי איתו את הימים הטובים, ואז תשאלי אותו מה קרה איפה עשיתם טעות, קחי אחריות למרות שאת בטוחה בצדקתך,,, אבל השתדלי להתעלות שוב כמו שרק נשים יודעות חכמת נשים בנתה ביתה--- תעשי אפי' בכח ערב רומנטי, וכוונתי שאפי' שזה ייראה בתחילה מאולץ כאילו בשבילך כן ! את זקוקה לזה רגע לפני שהכל מתפרק,,, !
כעת ייתכת שהוא ייפתח ויסביר את עצמו ואף יטיח בך עוד ועוד האשמות, קבלי את זה כמו ספוג כמו שמתנהגים עם ילד לא בשל ככה זה גברים,,, אבל תאמרי לו שלא נוח לך איך שהוא מדבר אלייך, דברי בשפת האני ,,, אני לא יכולה יותר קשה לי--- ולא אתה ואתה ---ואתה ככה וככה ואיך יכולת וכוו' זה דיבור נגוע ופסול ולא משרת את המטרה,,,
אם נפתח פתח קטן, אפשר לעצור ולא להמשיך לחפור ולחפור, קחי נשימה ובקשי ממנו להיפגש שוב, עד כמה שזה נשמע מטומטם שאת צריכה לבקש ממנו פגישה,,, אבל זה בשביל התחלה,,, בתוך כל זה היה מומלץ ביותר לקבוע על שיחת ייעוץ ומשם להמשיך כי זה חשוב מאוד
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שכבר ניסיתי, הוא לא מעוניין
רחל11/01/2010תודה רבה על התגובה המהירה,
אני שמחה שיש עוד מי שחושב כמוני, אני מבינה את הקושי אבל..............
הבעיה שכבר ניסיתי והוא לא מעוניין בפגישות כאלה, אם זה כבר קורה זה רק כשעולים בו רגשות ואז אני נפתחת וזורמת ובסוף אוכלת אותה בגדול כי הוא חוזר לסורו כתמול שלשום כאילו כלום לא קרה, הוא גם יודע להבטיח שישתפר אלפי פעמים אבל מיד לאחר דקות ספורות הוא עושה דברים שונים מהבטחותיו, כך שאני נשארת עם הלב השבור לאחר שאני מאוכזבת כי טיפחתי אשליות, די לי אינני רוצה בזה עוד. אולי אם יש איש מקצוע שיוכל להסביר לי מה עושים כי הדרך הזו לצערי במקרה שלנו לא ישימה. בעלי גם אינו מעוניין ללכת ליעוץ הוא טוען שהבעיה בי. ואני מאד מעוניינת להתייעץ ולשמוע ואם יש משהו לתקן איזשהו קרש הצלה אחרון לפני שאני טובעת,
אשמח,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמח שהוקל לך קצת---
בני - ילד טוב11/01/2010לכי לייעוץ לבדך, שם תקבלי כלים וכוחות להתארגן מחדש, ומניסיון אני יכול לומר לך שהוא יבוא גם אבל לכי קודם לבד זה נותן לך גם הרבה יתרונות,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)