מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אפשר????_*05/04/2007
לנהל מערכת יחסים עם אותו אדם כל כך הרבה שנים. אני כבר מנוסה במערכות יחסים ארוכות ותמיד אני סובל מאותו סימפטום, אני לא יכול לסבול אותן אלא עם עבודה עצמית אינטנסיבית. פעם אהבתי, שהייתי ילד אבל היום אני כבר לא מגיע לריגוש הזה, אני בן 32 ואני מתכוון שהריגוש נמשך חודש חודשיים ואז באחת הוא נעלם. מאותו רגע החיים משעממים אותי למוות ואני יכול רק לחשוב על כל צורה שהי של אישה אחרת שאעדיף על פני אישתי, רק לגעת באישה אחרת הופך את כל העניין למיוחד יותר. אני מסתכל על בחורות ומשווה ללא הרף. חושב אילו זאת היתה איתי או אחרת, ממש טירוף, קושי אמיתי בחיים. אני גם מוצא את הפגמים באישה שלא ראיתי בהתחלה, אני לא מבין את זה, פתאום היא נראית לי מכוערת ומעוותת למרות שבהתחלה ממש התלהבתי. אין לי משיכה אליה וזה הורג אותי. אני כל הזמן חושב שבהזדמנות הראשונה אני אבגוד אבל ממשש לא רוצה שזה יקרה לי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפרי הריגוש
דורית כהן05/04/2007"פרפר" יקר - אל תיעלב, אני מחפשת איך לכנות אותך...ולמה "פרפר"? כי אתה בחיפוש מתמיד אחר ה"צוף" = הריגוש שידליק ויציף אותך וימתק לך...אתה מאוד מרוכז במה שקורה או לא קורה איתך, אינך מתעניין בגורלו של הצד השני, כמו מישהו שמכור להרגשת הריגוש הזו ואינו מכיר משהו אחר.
נראה לי שיש עולם מסויים שניסתר ממך, האפשרות להכיר יותר לעומק מישהי שמתמסרת לך, האפשרות לשתף אותה בעולם שלך, ובהמשך הדברים הרבים שבונים מערכת יחסים מתמשכת.
כמה השערות לגבי מקור הבעייה:
האם ראית משהו לא טוב בזוגיות של הוריך, שאתה נרתע מלהיכנס לשלב המתמשך של הקשר?
ואולי אתה מחפש בכיוון הלא נכון ומוצא נשים שרק חיצוניותן מדברת אליך ואשר אישיותן לא מתאימה לך כלל, ואז לא פלא שאתה משתעמם כל כך מהר.
או שיש משהו בך שאינו מעז להסתכן וליצור קשר משמעותי, שמא תיפגע.
אתה יכול להמשיך לקפוץ מפרח לפרח וליהנות רק מן הצוף, או להיות מוכן להיחשף לתהליך של צמיחה וחיפוש עצמי, כדי לעבור לשלבים עמוקים יותר במערכות היחסים שלך, אני מניחה שאם אתה נשוי, ומרגיש כך כלפי אישתך, אז למען שניכם חשוב לעצור את ההדרדרות, לא להביא ילד לעולם כל עוד אתם לא מטפלים בבעייה דרך ייעוץ אישי או זוגי, או נפרדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)