מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך מחזירים את האמוןאפרת11/01/2010
דורית שלום,
זקוקה לעצתך
אני נשואה 10 שנים + ילדים.
לפני כשנה עברנו משבר גדול שכלל גילוי בגידה של בעלי, עזיבת הבית של בעלי וחזרה לאחר חודש
הוא הלך לנסות את מזלו עם הבחורה השניה ואז גילה שקר שם בחוץ וביקש סליחה ולחזור. אני בזמן הזה נתתי לו מרחב מחיה דבר שהוכיח את עצמו, וזאת כיוון שאני אוהבת אותו ורואה את עצמי רק איתו. אך כמובן שהדבר השפיע גם עלי רבות.
היינו בטיפול זוגי עד שנמאס לו. אני ממשיכה כיום בטיפול אינדיבידואלי
החלטתי כשהוא חזר שאני זונחת את הספקות ובוחרת להאמין לו, אחרת לא ניתן להמשיך.
החלטות לחוד ומעשים לחוד
היו מספר מקרים של "נפילות", מצבים שבגלל שעברנו את מה שעברנו מעוררים בי את הפחד הזה שאולי הוא חושב לעצמו לעזוב שוב או לעזוב מתישהוא בעתיד. אין ספק שהבטחון שלי בקשר נפגע.
דבר שאני לא מצליחה להיפטר ממנו הוא לחטט לו בהודעות (אני יודעת שזה לא טוב) וכך גיליתי שהוא חידש קשר עם ידידה מהעבר, מצב שלא היה מפריע לי בעבר, מעולם לא הייתי טיפוס קנאי. הוא ניסה להסתיר זאת ממני וכשגיליתי, הסביר זאת שבגלל מה שקרה לנו, הוא פחד שזה יתפרש לא טוב. ניסיתי להסביר לו שדווקא הסתרה מעוררת בי את הפחד ש'יש מה להסתיר' אבל זה ממשיך. אני יודעת שהוא מוחק דווקא את ההודעות של הידידה ואני רואה שהם בקשר.
אני לא באמת חושבת שיש רומן עם הידידה אבל אני מרגישה שאני משתגעת. לא מצליחה להחזיר את האמון. אני רוצה לבחור להאמין בו, אבל כל פעם שאני מסתכלת בהודעות שלו, אני מתחילה לפחד מחדש. מצד שני, להודות בפניו שאני מסתכלת לו בהודעות לא עוזר ליצירת קשר של אמון כך שאני במלכוד.
אשמח לעצתך והכוונתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חושבת12/01/2010היי אפרת, אין לי המון מה להגיד לך, אני מאמינה שיש אחרים שיוכלו לסייע יותר, אבל אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שלפי דרך הכתיבה שלך את מצטיירת לי כאדם מקסים וחזק:)
נשמע לי שדווקא לבעלך יש בעיה מסוימת של שיתוף, שאני לא כל כך בטוחה שהיא בהכרח צמחה רק לאחר הבגידה וחזרתו הביתה ומתוך החשש מתגובתך...
יש לי הרגשה שבעיית השיתוף מצידו, היתה קיימת עוד לפניכן, ואולי יש לו גם צורך בריגושים, או בתחושת רווקות מסויימת, שמלכתחילה הובילו אותו לבגידה ההיא.
כמובן, שיכולות להיות עוד אלף ואחת סיבות.. אני רק נותנת השערה..
אשמח לשמוע מה את חושבת על זה ..
אני מאחלת לך אושר ושתוכלי לחיות את חייך ללא חרדת הנבגדות..
ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה..
חושבת12/01/2010שכחתי להוסיף, כי אם באמת הבעיה שציינתי היא הבעיה.. אז יהיה זה רק הגיוני שהוא יילך לטיפול בנושא..
ואולי תוכלי להתייעץ עם המטפל/ת שלך, באילו דרכי שכנוע ניתן לגרום לו אכן להופיע בטיפול. כל טיפול שיתאים.
המשך שבוע נפלא לך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)