לעזוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעזוב
    אולגה
    11/01/2010

אני ממש במצוקה נפשית , בעלי הודיע לי לאחר מריבה וויכוח ארוך כי נמאס לו ממני ומהוויכוחים בינינו והוא טען כי לא מרגיש כלום איזה מין ריקנות אלי ללא רגש בגלל הוויכוחים והמריבות וחוסר ההסכמות בינינו למרות שהודעתי לו כי טעיתי ואני מצטערת שנכנסנו לוויכוח הזה .
    אני שומעת את המשפטים האלה פעם ראשונה ממנו וחוששת שהמרחק לבגידה הוא קטן מאוד.
    מה עלי לעשות ואיך עלי לפעול עלמנת לשפר את המצב ואת הרגשתו אלי .
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעזוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחיר הגבוה של ריבים וויכוחים

דורית כהן
    13/01/2010

אסתי היקרה, בעלך ככל הנראה צבר כבר המון מטענים עד שהוא הביא את עצמו להגיד לך את המשפטים החריפים האלו. יתכן שמה שעבורך זו הוצאת קיטור רגילה - את מתפרצת ומהר מתקררת ושוכחת - אצלו זה לא עובד כך והוא סובל סבל רב מכל התפרצות. אלא שבגלל שהוא שונא עימותצים - הוא דחה את השיחה הקריטית הזאת שוב ושוב עד שזה התפרץ אצלו והוא לא מוכן להיחשף ללמריבות יותר.
    קורה בזוגיות שכאשר יש הצטברות של כעס ואכזבה (וחשש מן הויכוח הבא) - כל אלו חוסמים את תחושת האהבה. קשה להרגיש בו זמנית גם אהבה וגם כעס ואכזבה ואפילו פחד וחששות מבת הזוג.
    זה מסוכן לחכות ולדחות את הטיפול בבעייה מן הסוג הזה בגלל הסכנה של דעיכת האהבה. חשוב להחליט על הליכה לייעוץ כמה שיותר מוקדם, על מנת לשנות את סגנון הויכוחים וללמוד דרכי תקשורת יותר אפקטיביות.
    אני מקווה שתקחי את עצמך ואת הזוגיות שלך בידיים ותביני שאין מנוס אלא ללכת לייעוץ ואני מקווה שמתחת לערמות הכעס והאכזבה נותרה עדיין אהבה בסיסית שתוכלו להחיות אותה.
    אני מתנצלת על המילים החריפות, אבל אני מקווה שעוד אנשים קוראים את התשובה שלי וידיעו בזמן לטיפול, לפני שהאהבה תיעלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו