מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לעזובאולגה11/01/2010
אני ממש במצוקה נפשית , בעלי הודיע לי לאחר מריבה וויכוח ארוך כי נמאס לו ממני ומהוויכוחים בינינו והוא טען כי לא מרגיש כלום איזה מין ריקנות אלי ללא רגש בגלל הוויכוחים והמריבות וחוסר ההסכמות בינינו למרות שהודעתי לו כי טעיתי ואני מצטערת שנכנסנו לוויכוח הזה .
אני שומעת את המשפטים האלה פעם ראשונה ממנו וחוששת שהמרחק לבגידה הוא קטן מאוד.
מה עלי לעשות ואיך עלי לפעול עלמנת לשפר את המצב ואת הרגשתו אלי .
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחיר הגבוה של ריבים וויכוחים
דורית כהן13/01/2010אסתי היקרה, בעלך ככל הנראה צבר כבר המון מטענים עד שהוא הביא את עצמו להגיד לך את המשפטים החריפים האלו. יתכן שמה שעבורך זו הוצאת קיטור רגילה - את מתפרצת ומהר מתקררת ושוכחת - אצלו זה לא עובד כך והוא סובל סבל רב מכל התפרצות. אלא שבגלל שהוא שונא עימותצים - הוא דחה את השיחה הקריטית הזאת שוב ושוב עד שזה התפרץ אצלו והוא לא מוכן להיחשף ללמריבות יותר.
קורה בזוגיות שכאשר יש הצטברות של כעס ואכזבה (וחשש מן הויכוח הבא) - כל אלו חוסמים את תחושת האהבה. קשה להרגיש בו זמנית גם אהבה וגם כעס ואכזבה ואפילו פחד וחששות מבת הזוג.
זה מסוכן לחכות ולדחות את הטיפול בבעייה מן הסוג הזה בגלל הסכנה של דעיכת האהבה. חשוב להחליט על הליכה לייעוץ כמה שיותר מוקדם, על מנת לשנות את סגנון הויכוחים וללמוד דרכי תקשורת יותר אפקטיביות.
אני מקווה שתקחי את עצמך ואת הזוגיות שלך בידיים ותביני שאין מנוס אלא ללכת לייעוץ ואני מקווה שמתחת לערמות הכעס והאכזבה נותרה עדיין אהבה בסיסית שתוכלו להחיות אותה.
אני מתנצלת על המילים החריפות, אבל אני מקווה שעוד אנשים קוראים את התשובה שלי וידיעו בזמן לטיפול, לפני שהאהבה תיעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)