מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עד כמה להשקיע ולשתוק ?הילה14/01/2010
שלום רב
מרגישה מעט ריחוק מבעלי , נשואים 13 שנה מאוד אוהבת אותו , לאחרונה הוא רוצה לבלות עם ח ברים עד השעות הקטנות של הלילה , אין לי ברירה אך לגמרי לא שקטה , סך הכל בעל טוב , בכ=עבר ניהל רומן , הוא לא מודה בזאת למרות שיש לי הוכחות ברורות ., תמיד אני יוזמת , הוא טוען שהוא בדיכאון ללא סיבה והוא אוהב אותי .
מעולם לא דיבר על עזיבת בית או משהו דומה , איש משפחה , אני רוצה לפענח את הריחוק וחוסר תשומת הלב מצידו כך אני מרגישה ., ותמיד אני יוזמת בילויים וכו , כמובן שהוא נענה , אך לגמרי לא מרגישה ביטחון ביחסים , מה דעתך? אשמח להמלצה טובה של יעוץ איש מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה בוקר טוב
ענבר19/01/2010את מתארת מצב שבו את לוקחת חלק פעיל בזוגיות שלך ומולך בעלך די פסיבי.
איך הוא היה בתחילת הקשר? צמיד את היית צריכה "להפעיל" אותו?
ואם זה לא היה כך מההתחלה - ממתי הוא התחיל להיות פסיבי?
אני בהחלט חושבת שיש מקום ללכת ליועץ זוגי, תציעי לו את הרעיון, תומרי לושאת מחפשת עזרה מקצועית כדי לשפר ולשדרג את הזוגיות שלכם.
אשמח לעזור
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים והתאמות בזוגיות
דורית כהן28/01/2010הילה, ראשית סליחה על האחור בתגובתי.
מן המעט שכתבת, יש לי הרגשה שנוצר ביניכם דפוס מסויים בו הוא "בורח" ומתחמק ממך - אולי את עוטפת אותו יותר מדי, דורשת ממנו יותר מדי, והוא מרגיש צורך לצאת ולהתאוורר.
דרך אחת לצאת מן המקום הקצת תקוע שאת מתארת היא אכן ללכת לייעוץ זוגי, לפני שקורים עוד נזקים.
דרך אחרת היא דווקא להתרכז יותר בעצמך, להיות פחות תלוייה בו רגשית ולהעשיר את חייך בדברים עצמאיים משלך. יש מצב שאם תהיי פחות כרוכה אחריו, הכיוון יתהפך, והוא יותר יחפש אותך במובן החיובי של המילה.
נקודה נוספת, לאחר 13 שנים (וגם מוקדם יותר) קורים שינויים - אצל כל זוג. דפוסים ישנים כבר לא מתאימים והרבה זוגות, במקום להבין זאת ולפתח ביניהם דפוסים חדשים, עושים זאת תוך כדי משבר, בגידה, התרחקות, רק משום שאינם חושבים שיש דרך אחרת.
זוג חברים בני חמישים ומשהו, סיפרו לי פעם שהם "התחתנו מחדש" כבר איזה שמונה פעמים. הרגישו צורך להמציא את עצמם מחדש כזוג, גם כי השיגרה נמאסת, וגם כי כל אחד מבני הזוג מתבגר ומשתנה בכל מקרה, וחייבים לעשות התאמות ושינויים גם בזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)