מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרה דחוף!!! בבקשה!אור14/01/2010
שלום,
אני בת 27 נמצאת בקשר עם בחור בן 32, אנחנו ביחד כשנה והיינו חברים טובים עוד לפני כן במשך כ 5 שנים. אנחנו מכירים אחד את השני , יש לנו תחביבים משותפים, ומאוד כיף לנו ביחד , אני מאוד אוהבת אותו.
אני גרה בחיפה והוא גר בירושלים. אנחנו נפגשים בעיקר בסופי שבוע ונמצאים כל שניה ביחד ובימי ראשון כל אחד חוזר לביתו. המצב הזה מאוד מפריע לי, אנחנו אנשים בוגרים ואין סיבה שנחייה ככה. העלתי את הנושא ואמרתי לו שהייתי רוצה לנתקרב אחד לשני ונחשוב על לגור ביחד. הוא אומר שהוא לא מוכן לזה עדיין , מבחינתו זה צעד מאוד דרמטי ומחייב איזושהי אמירה שהוא עדיין לא מוכן אליה. אני משתגעת מזה, אמרתי לו שזה נובע ממשהו יותר עמוק והוא אמר לי שזה נובע מזה שהוא עדיים לא סגור עליי סופית, כלומר הוא עדיין לא בטוח שאני "האחת" ולכן קשה לו לעשות את הצעד הזה. כמו כן הוא אומר שעם אף אחת שהיתה לו הוא לא הרגיש את הרגשת השלמות הזאת ושיכול להיות שהוא אף פעם לא ירגיש אותה.
מאז ששמעתי את זה אני לא מוצאת לעצמי מקום, לא יודעת מה לעשות אני ממש נקרעת. מצד אחד אני מאוד אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו ומצד שני אני לא יודעת אם יש טעם.
אני אובדת עצות!
מה עליי לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת לו מרחב
חלי14/01/2010מהניסיון הקשה שלי, לפני מס' שנים בן זוגי אמר לי משהו דומה, אבל אני לא ויתרתי והיום אנחנו נשואים, אולם לצערי הבעיה עדיין קיימת, והוא עדיין בספקות שלו, ואני אוכלת את עצמי שלא שיחררתי אותו אז, כי היום זה כבר הרבה יותר מורכב. לדעתי את צריכה לתת לו את הלבד על מנת שיחליט, שמעתי פעם משפט יפה :אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו לחופשי, אם יחזור שלך, אם לא- סימן שמלכתחילה לא היה שלך"....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם חלי
דורית כהן18/01/2010אור יקרה, אני לגמרי מסכימה עם חלי. כל עוד את היא זו שלוחצת להעלות את המחוייבות - הוא משקיע אנרגיה בלברוח ממחוייבות.
נסי לקחת מרחק להתחיל אפילו לחפש מישהו אחר - בלי להסתיר זאת, לא מאחורי הגב. את יכולה להגיד לו שהמצב הזה לא מתאים לך ואת רוצה קשר יותר מחוייב ואם זה לא מתאים לו את רואה עצמך חופשייה.
וכמו שחלי כתבה לך - אם את מתכוונת לכך ברצינות, הוא יצטרך לבחון את עצמו במצב החדש - אם הוא יגלה שהוא אוהב אותך ואינו מוכן לוותר עלייך - הוא יעשה את הצעד הנוסף שכרגע הוא לא מוכן לעשות. יתכן שזה יהיה כרוך בפרידה לזמן מסויים, וזה יהיה חלק מן ההתנסות.
ואז - אם הוא לא ירצה לחזור - סימן שזה אכן לא מספיק חזק אצלו. אין מה לעשות. אבל בכל מצב - לא נכון ללחוץ כי זה יביא את הרצון לברוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)