צריכה עזרה....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה....
    מיטל
    05/10/2007

היי, אני בת 26 בעלי 30 אנחנו נשואים שנה וביחד 4 שנים סה"כ
    הבעיה היא שהוא ממש השתנה הוא לא אוהב לצאת להיות הרבה עם חברים תני לו לבוא הבייתה מהעבודה ולהיות בבית כולל שבתות.
    אני טיפוס מאוד דינאמי וממש קשה לי ככה אנחנו לא יוצאים כמעט אף פעם למרות שאנחנו נוסעים לאילת עוד שבועיים זה לא משנה....
    הוא חסר סבלנות והסקס זה לא מה שהיה פעם...כלומר שבמקרה שלי אני נהנית יותר מהמשחק המקדים והוא כמעט ולא אלא יותר "ישר לעניין".... כל פעם שבא לי לצאת איתו הוא אומר שאין לו כח וזה תמיד ככה....וזה ממש מייאש אותי מה יהיה בעוד כמה שנים?
    ניסיתי לדבר איתו אין ספור פעמים אבל זה לא עזר
    האם אני צריכה להתנהג אחרת? כל עצה תתקבל בברכה....
    שבת שלום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת קטנה לשאלה...

מיטל
    05/10/2007

עוד דבר...האם העובדה שהוא מאונן ולפעמים מול תמונות במחשב אמורה להדאיג אותי???????

יש לציין שאני יודעת שהוא מאוד מאוד אוהב אותי והוא ממש לא הטיפוס הבוגדני אם כי תמיד אני עם היד על הדופק......

אשמח למענה גם בנושא הנ"ל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בטמפרמנט

יהודית ברגמן
    07/10/2007

מיטל יקרה!
    נסי לברר בשיחה פתוחה מה הסיבה לשינוי ולבחירתו בשקט ובבילוי לבד בבית. מה הוא כן אוהב לעשות. אולי תחומי העניין שלו שונים משלך, אולי מוטרד ועייף מהעבודה. אם יתברר לך שסתם לא נהנה מהיציאות, צאי לעיתים לבד לפעילויות שאת אוהבת לעשות, תזמינו חברים אליכם, במקום להרגיש מתוסכלת ולבד בבית. גם בתחום הסקס , שתפו אחד את השני בהעדפות ובאופן בו אתם אוהבים לענג ולהתענג. אין רע במחשב שמוסיף גירויים, ואולי אף תיצפו יחד, בתנאי כמובן שלא יהווה תחליף, אלא תוספת. תנסי לעניין אותו בסדנאות להתפתחות זוגית שיוסיפו עניין וריגושים לחייכם. אתם בזוגיות טרייה. אל תכנסו לשיגרה של חסכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו