זה קצת דבילי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זה קצת דבילי...
    דניאלה
    15/01/2010

אני יודעת שמה שאני הולכת לכתוב מעט דבילי, אבל זה מציק לי ומאוד רוצה לשמוע מה אתם חושבים על זה.

אני יוצאת עם בחור כשלושה חודשים. אנחנו מכירים עוד לפני...

הוא בחור מדהים וממש טוב לי איתו

כשהתחלנו לצאת שאלתי אותו (כמו שאני עושה תמיד), אם הוא בגד פעם..

כן, הוא בגד כשהיה יותר צעיר. בגידה מכוערת וגועלית ביותר...
    כדבריו, הוא לא מבין איתך הוא היה כזה נבלה ושעד היום יש לו מצפון על זה.

אני מתחילה לקרוא על המזל שלו וממש מציק לי שאני קוראת שזה מזל שלא יסרב להרפתקאות ושזה מזל לא נאמן.

אני יודעת שאולי זהדבילי, אבל זהבאמת משפיע עלי.

כפי שאני רואה אותו היום אני מרגישה ויודעת שהוא נאמן לי.
    אבל אני מסתכלת קדימה.. לא יודעת מה יהיה אבל המחשבות רצות ממש קדימה...
    אולי הוא כן מהטיפוסים שמתאפיינים במתואר על המזל?

כבר בגדו בי (במשך שנתיים) ואני ממש חרדה לזה ופוחדת מכל גבר. ממש ככה.

אפשר לשמוע דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה קצת דבילי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אורית. זה מאוד לא דבילי..

עדי בדיחי
    17/01/2010

מה שמנהל אותך כרגע היא חוויית הבגידה הקשה שחווית בקשר הקודם. אני מסכימה שכשבחור מגלה בכנות כי הוא בגד בעבר (אגב הוא יכל להגיד שלא), זה ישר יביא אותך למקום ההוא, הכואב שחויית אז. ובצדק. אל תרגישי אשמה, קבלי את המצב הזה כי הוא טבעי והכי לא דבילי שיש.

אבל. אתם שלושה חודשים יחד. טוב לך איתו בגדול וכתבת שאת יודעת שהוא נאמן לך. (לא הייתי בכלל קוראת על המזלות, אני מכירה כמה אנשים שמנוגדים לאופי המזל שלהם.. בכלל, לא כדאי לתת לזה לנהל לנו את המעשים.)

נסי לחשוב אחרת- אולי החוויה איתו תוכל לתת לך משהו מתקן יותר, אבל בשביל זה צריך להעלות את הנושא הזה, לשאול אותו מה היה שם ומאידך להיות כנה ולפתוח את מה שחווית אז (כשיורגש לך נכון). את זה לעשות במידה ואת כן רואה איתו המשך אמיתי. לבגידות יש המון סיבות, זוגות גם ממשיכים משם, ולפעמים ממשיכים טוב יותר. כמובן שמדובר באובדן אמון קשה ובתחושה שמשהו נחרב, ואת יודעת את זה היטב.

השאלה הגדולה פה היא האם להיכנס לזה (שוב)- בידיעה מראש שמולך ניצב אדם שבגד והודה בכך בפנייך. השאלה הזאת היא גם נוגעת באמות מוסר ומידות, אבל נוגעת בעיקר במישור הרגשי שלך, לאן זה לוקח אותך.

נסי לחשוב עם עצמך האם את מסוגלת לנסות שוב ליצור אמון ושלווה (תחושת ביטחון בקשר), או שהידיעה על בגידתו בעבר עושה פה מספיק "לכלוך" בקשר, ומה שלא יהיה, לא משנה איך נהפוך את זה-העובדה שבגד לא תתן לך ביטחון לאורך זמן וכל הזמן תחיי בתחושה שאת צריכה לבדוק אותו ולחפש אותו (וזה לא טוב בכלל בקשר). מה שישקול משקל רב יותר מבין האופציות- זה כנראה מה שנכון לך לעשות.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו