מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זה ממש כואבקורל15/01/2010
אני כבר כמה זמן חושבת שחבר שלי ביכלל לא מפנטז עלי בסקס לא נימצא איתי ובטח שלא נמשך אליי..
פעם היינו עושים המון סקס היום ? פעמים בחודשיים ..
ניסיתי לדבר איתי אז התחלתי בשאלות.. והאמת הוא לא הבין לאן אני ביכלל ניכנסת ..
שאלתי אותו אם איפור מושך אותו בסקס? הוא אמר מאוד. .
אבל איתי שאני בסקס אני עם איפור אבל לא איפור כמו של שחקנית פורנו .. ( והוא צופה והמון .. )
שאלתי אותו אם הוא אוהב שיער פזור? הוא ענה כן
אבל אני ליפעמיים עם פזור ..
שאלתי אותו אם הוא אוהב חושך או אור? הוא ענה באמצע בין לבין ..
אבל איתי הוא עושה סקס רק בחושך ...
שאלתי אותו מזה אשת החלומות שלו? חשבתי שהוא יגיד משהו טוב עליי
אבל טעיתי .. ובגדול ..
הוא ענה לי " בלונדית עם גוף מחוטב חזה גדול יפייפיה .. "
פה כבר הבנתי .. שאולי הוא אפילו לא חושב עלי?
אני כבר כמה ימים בדיכאון שאני לא יודעת מה לעשות המילים שלו לא יוצאות לי מהראש ..
הוא גם אומר שהוא בן אדם של חיי לילה ואם לא אני הוא היה יוצא למלא מעודונים ולסיים את הערב עם כמה בנות במיטה ..
כבר פה הספקתי לסמוך עליו ..
אני לא מבינה .. אני די אישה שמשקיעה בעצמה אם זה שיער אם זה איפור אני אפילו חלקה בכל הגוף ואני לא שמנה אני רזה ... אבל לא מחוטבת כמו שהוא אוהב ..
הוא אמר לי שהוא אוהב נשים סקסיות חושניות עם חצאית מיני וחוטיני ...
אז שאלתי אותו אני סקסית וחושנית .. הוא ענה כן .. אבל המשיך לדבר ... ולא עליי ..
אני די מבולבלת .. אני אפילו לא יודעת מה קורה .. אני מרגישה מאוד רע
אני כמה ימים בלי תאבון לא בא לי לישון אין לי חשק לכלום...
כמה בן אדם יכול לחיות את החיים דרך מחשב? מה הקטע שלו ?
מזה ביכלל אומר כל מה שהוא ענה לי .. מה אני אמורה לעשות עכשיו?
הוא כאילו אמר ההפך הגמור ממני .. אז אני כבר מבינה שסקס הוא לא נימצא איתי ..
שאלתי מה הוא אוהב במציאות או לדמיין ? הוא אמר לדמיין ........
אשמח אם תעזרו לי .
רציתי לשתף בעוד משהו אחד ..
הוא ניתק אותי מהחברות חברים כולם .. נישארתי לבד .. אין לי עם מי לצאת , לדבר , לצלצל , להיפגש .. כלום .. פשוט לבד...
הוא לא היה נותן לי ללכת למקומות .. ואני כמו מטומטמת לא הייתי הולכת
היום אני מיצטערת על זה
הוא דאג לנתק אותי מכמה חברים טובים שהיו לי ..והיום בסופו של דבר הוא יוצא איתם .. ואני? בבית... לבד ....
ואם אני מיתבאסת שהוא הולך הוא אומר לי מה אסור ללכת למקומות אני ילך לאן שבא לי !
אז מה איתי? אני לא בנאדם .. ולהפך.. אני אומרת לו תיצא תהנה !
אולי זאת בעצם טעות?
אני אשמח אם תכוונו אותי מה לעשות ..
לילה טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורל יקרה
עדי בדיחי17/01/2010בחלק הראשון של הודעתך דיברת על חששך ממצב בו בן הזוג מפנטז על אחרות; כן- יש מצבים בהם בן זוג חושב או מפנטז דמות אחרת, שאגב- לא סותרת את היותך מקסימה ומושכת גם כן. אנחנו נולדנו להימשך לכמה וכמה סוגים של אנשים, זה לא נגמר ברגע שמוצאים אהבה או קשר רומנטי.. זה ממשיך במקביל אבל מבחן הנאמנות נמדד כאן. ז"א, אני נמשך להרבה אחרות אבל את הכי בשבילי ואני רק איתך, לדוגמה. זה למשל משהו שהיה חסר בתגובה שלו. עד כאן הרגשתי שמדובר במשהו שאפשר לעבוד עליו אם רוצים. התגובה "אם לא את הייתי יוצא למועדונים ומסיים את הערב עם כמה בנות במיטה"- זה משפט שאף פרנטר לא היה מוכן לעבור עליו בשתיקה, זה משפט מעליב ונותן תחושה של "אז למה אני פה בכלל אם כל זה נמנע ממנו".
בחלק השני של הודעתך שנכתב אחרי אבל לדעתי הוא החלק העיקרי כאן, כתבת על בידול חברתי, על סירוס טוטאלי של חברים שלך מחייך, בעוד הוא יוצא ונהנה ואומר לך "אני אצא עם מי שבא לי", בעוד את תרקבי בבית- לבד, מחוסרת חברה, נכנסת לאיזה מצב של דיכאון - לא אוכלת, לא ישנה, אין תיאבון ועוד- הסביבה שהיתה בעבר והיום לא, והגוף שלך בעיקר- מאותתים לך שזאת לא הדרך לחיות בזוגיות, יש הרבה זלזול וביטול שלו אותך בהתנהגות שלו. נשמע שגם בתשובותיו לגבי הפנטזיות שלו הוא שם את עצמו במרכז והיתה תחושה שהוא לא כ"כ רואה את המקום שלך ביחסים ביניכם. אז אולי בהתחלה היה טוב, והייתם הרבה יחד והרגשת שזה מתאים.. אבל כמו בכל זוגיות- רק הזמן עושה את שלו, והמבחן הזה קובע.. והזמן הראה לך שהיום את ללא חברים שהיו אז, שאת לבד, שהוא יוצא ונהנה ואת מרגישה חסרת ביטחון מולו, חסרת ביטחון בעצמך וכל זה בשביל מי? בשביל מה? בשביל בחור שביטל את חברייך? שנותן תחושה שאת מיותרת בחייו, שאם לא את - הכל היה נהדר עם אלף בנות במיטה? בבקשה.. בואי נפנה לו את הדרך.
אדם שיאהב אותך באמת לא יתנהג כך, אלו לא יהיו התשובות שלו, הוא ירצה להעריך ולכבד, גם את חברייך, ירצה שתצאי ותהני, ויהיה לך כיף. הוא ירצה להכיר את חברייך ולהנות איתם- איתך. הוא יפרגן לגבי המראה שלך והתכונות שלך, הוא ירצה להיות בקרבתך יותר מפעמיים בחודש, הוא ידע לתמוך ולהרגיש אותך בקשר. להרגיש את המקום שלך- וזה מה שמגיע לך. לא פחות מזה. עמדי על שלך ועשי מעשה אמיץ - מצאי את המישהו שבאמת יעניק לך תחושה שאת האחת, החשובה, המוערכת, המושכת.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)