הלב לא רוצה לוותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הלב לא רוצה לוותר
    הילה
    17/01/2010

שלום לכולם
    קוראים לי הילה אני בת 24 ואני בקשר עם גבר בן 30 מזה 3.5 שנים.
    בהתחלה הקשר היה מאוד אינטנסיבי 3 חודשים שכל יום התראנו רדפתי אחריו וזו הפעם הראשונה שחוויותי קשר יחסית ארוך עם גבר . ולכן הייתי מוכנה לעשות הכל כדי שנהיה ביחד, הוא מצידו שיחק איתי משחקים לא ענה לי לטלפונים, לא התייחס אלי כמעט, מה שגרם לי להיות אובססיבית עד שנטרפתי על דעתי והחלטתי לחתוך, הוא הבין מהר מאוד מה הוא הפסיד והפך הוא לאובססיבי מאוד- טלפונים והודעות כל דקה (וזו לא הגזמה) וכשעניתי הוא כבש אותי עם המיל?ים שלו, (איש עסקים ממולח) ומהשנייה הזו הגלגל החל להסתוב?ב לו ועד היום הוא לא עוצר.

שאנחנו יחד הכל זורם מצויין, ?כיף לנו, אנחנו צוחקים המון, והפכנו לחברים טובים מעבר לקשר ?הרומנטי אך מעולם הקשר לא היה י?ציב- לא יצאנו מהבית שלו, הוא אף פע?ם לא בא להורים שלי ( "אני מתבייש" ) הוא לא הפתיע אותי בכלום ( "אני לא טוב בזה" ) לא הזמין אותי להורים שלו, כמעט ולא התקשר...והרשימה עוד ארוכה. קשה לי לתאר פה 3.5 שנים אבל הייתי רוב הזמן מתוסכלת.

בגלל שהקשר לא היה יציב ולא מוגדר אני הרשתי לעצמי להכיר גברים אחרים והוא ידע על כך בדרכים שונות (לא באופן ישיר ממני) מה שגרם לו להיפגע וכמובן לא ל?סמוך עלי. התירוץ שלי היה שחיפש?תי את מה שחסר לי בו, בגברים אח?רים. התירוץ שלו לכך שאני לא הר?אשונה בסדר העדיפויות שלו הוא ז?ה שהוא לא יכול לתת את עצמו עד ?הסוף מהפחד להיפגע ממני שוב.

ב?שבוע האחרון אחרי פיצוץ נוסף ושיחה מאוד אמיתית וכנה משני הצדדים, החלטתי לתת עוד צ'אנס, שנשב ונחשוב ?ביחד מה הציפיות שלנו אחד מהשני?יה ומהקשר ,בתקווה שזה יהפוך לק?שר שיוביל לחתונה.
    אני אוהבת או?תו. יש לו לב ענק, הוא עוזר לכל מי? שמסביבו, יש לו המון חברים שאו?הבים ומעריכים אותו, שאנחנו ביח?ד הוא יודע לפנק ולא מפסיק להחמ?יא לי על המראה שלי, על הנחישות? שלי, חשוב לו להעצים אותי ושאני אצליח. נכון שזה דבר והיפוכו אבל משהו בלב לא רוצה לוותר עליו.
    אני זקוקה לעזרה חיצונית וייעוץ שאולי יתנו לי פרספקטיבה שונה.
    תודה רבה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלב לא רוצה לוותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3.5 שנים יחד ורוב הזמן מתוסכלת ????

יהודית ברגמן
    17/01/2010

הילה יקרה,
    מצד אחד אתם 3.5 שנים יחד, אבל בסתר. ורוב הזמן את מתוסכלת. הוא מצידו ממש ממש לא מגלה רצינות כלפיך ואין לי ספק שדבר לא ישתנה ביחסו כלפיך, כי אחרי 3.5 שנות קשר, הוא לא השקיע מעצמו בך, לא יצאתם מדירתו, לא ראה את הוריך ובטח ובטח תירוץ של איש עסקים מצליח שמסתיר אותך מתוך"ביישנות" לא תופש גם בעיני, אבל את מתעקשת למסד את הקשר ולהנשא לו. החיזורים העיקשים שלך אחריו ללא הדדיות, הדואליות בקשרים שהיו לך עם גברים נוספים במקביל בגלל חוסר סיפוק וללא ידיעתו - יש בזה סוג של בגידה, שיקריות וחוסר יושר שבאופן טבעי מובילים לחוסר אמון וביטחון שהם בסיס לקיום יחסים אמיתיים, מה עוד שדומה שאפילו לא קינא לך. ולמרות השיטחיות וחוסר הרצינות והעניין שלו בך באופן עמוק יותר לחיים משותפים, את כל כך מובנת מאליו עבורו ומשתוקקת באופן פתטי לדבוק בו ולקוות למסד את הקשר הלא הדדי וחסר התקווה הזה.
    רצוי שתבחני את היחסים שלך עם עצמך לפני השאלות שאת מציבה לגבי היחסים התלותיים שלך איתו. הוא מודע עד כמה את כמהה לחיזוקים וחיזורים ומקיים אותם איתך עם כל מיני תירוצים רק בחדרי חדרים כדי לרָצות אותך ולהשיג את מבוקשו. חוסר הביטחון שלך בעצמך קושר אותך אליו, לא בגלל אהבה אמיתית, אלא אולי בגלל תלותיות והרגשה שאת שווה ובעלת ערך בעיני עצמך, כי איש עסקים ממולח ונערץ אל ידי אחרים מתעניין בך. אני מציעה שתציצי עמוק פנימה לתוכך ותבחני קודם שם את כל אותן השאלות.
    אם את באמת מצפה לקשר רציני עם גבר, ההשקעה והרצון המשותף צריכים להיות הדדיים, עליו להתנהג איתך לאורך תקופה כמו זוג המכיר זה בזה, שלא מתבייש להיראות בפני ההורים, בפני חברים, לצאת לבלות ביחד.אל תצפי שהקשר הלא תקין ישתנה עם מִיסודוֹ. להיפך. מגיע לך מישהו שיאהב אותך. שיפנק אותך. שיהיה גאה בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על הזמן..

חושבת
    17/01/2010

היי יקירה,
    לפי דעתי חבל לך על הזמן.. מצד אחד הוא נותן לך(חיזוקים ומחמאות) ומצד שני הוא חוסך ממך ונמנע(מלהתחייב באמת ,להיות קרוב יותר, להכיר את המשפחות..). לא פלא שאת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. המצב הזה הוא אכן מאוד מבלבל, אבל חשוב שתנסי להזיז קצת את הערפל הצידה ולאפשר לדרך שלך ולרצונות שלך להיות יותר בהירים.
    אני מבינה ממך שאת רוצה בנאדם שיודע להתחייב, מכל הבחינות כולל הכל. זה לא המצב איתו, לא מאתמול. כלומר, עברו כבר 3 וחצי שנים מתחילתו של הקשר ביניכם ואת עדיין לא רואה שינוי במקומות בהם מתחייב שינוי מבחינתך.
    אני חושבת שכדאי לך לחזק בעצמך את הרצונות שלך, לערוך איתו עוד שיחה אחת, בארבע עיניים וברצינות להבהיר לו מה את מצפה ממנו ולמה את זקוקה. חשוב שתקציבי לעצמך זמן- חודש, חודש וחצי, שתקראי לו "חלון ההזדמנויות". לאחריו, את עוזבת. חשוב שהוא לא ייקח אותך כמובן מאליו ונראה שזה מה שהוא עושה כרגע. לא משנה מה מוביל אותו לכך, מה העניינין האישיים שלו וכו'. משום שהזמן שלך עובר, ומנסיון, הזמן ממשיך לעבור ולעבור ואדם שנוח לו , לרוב לא יעשה שינוי אמיתי.
    אני בעצמי עכשיו יוצאת מקשר ארוך אפילו יותר משלך. כי אני יודעת שדברים לא היו משתנים סתם. וניסיתי. חשוב שגם הצד השני ירצה ויעשה צעדים ומאמץ.
    אל תזלזלי בזמן שלך ובחיים שלך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא משחק בך. שומר לו בובת משחק

איינשטיין
    18/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם עוד תגובה

דניאל
    12/03/2010

הילה חמודה

תיארת פחות או יותר את הקשר שהיה לי ותודה לאל הסתיים לפני שנה וחודשיים
    "תזרקי אותו" באמא שלך את כל כך תתחרטי על שלא עשית זאת בזמן - אני יודעת שקשה לעזוב ושיהיה ברור גם כשתעזבי או שהקשר יסתיים איכשהוא זה יכאב לכמה חודשים טובים אבל זה כל כך לטובתך
    הוא מנצל אותך הוא נשמע פרזיט לא קטן הוא נשמע לי קמצן -והכי אהבתי את המשפט שלך "הוא עוזר לכל מי? שמסביבו, יש לו המון חברים שאו?הבים ומעריכים אותו," זה כל כך ברור ושקוף שכלפי חוץ הוא האביר על הסוסון הלבן אבל איתך הוא יכול להתנהג רגיל ואת מכירה אותו ממש טוב והוא יודע מה להגיד ואיך לעשות את הדבר הקטן שישאיר אותך לצידו וגם כשאת הולכת הוא יודע פתאום לשגע אותך ולסמס לך ולהתקשר ולשלוח מיילים ולבוא לבית ולהיראות הכי סמרטוט בשביל שתחזרי אליו - אבל זה לא יעזור כי את חמודה מבטיחה לך תחזרי אליו כמו גדולה והוא ימשיך להשתין עליך בקשת. אני יודעת שהתגובה שלי באה באיחור ויכול להיות שאת כבר לא איתו בתקווה - אבל אני מקווה שככה את מציצה פה מפעם לפעם וכן תקראי את התגובה שלי - רק דבר אחרון את עוד צעירה וזה הזמן שלך אל תבזבזי אותו על גבר לא שווה - אני כשזה הסתיים בנינו והייתי מרוסקת ממש הייתי בת 29 וזה ממש חבל - אבל לא בוכים לפחות כבר לא עכשיו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו