חוסר הצלחה בזוגיות בגלל משפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר הצלחה בזוגיות בגלל משפחה
    חוה
    05/04/2007

אנחנו נשואים כ- שנתיים וחצי, התאהבות מדהימה, עם ראייה מאוד דומה לעתיד וניהול חיינו וחינוך הילדים. אין כמעט ויכוחים ומריבות על רקע כלכלי או עבודה או ילדים וכד'. אבל כל שבוע מחדש אנחנו בפיצוץ נוראי שלעיתים מלווה בצעקות וויכוחים לא פשוטים, אני לא מסוגלת ללכת לביקור אצל המשפחה שלו, אני מתעבת את ההורים שלו, הם אנשים מגעילים, ברברים, אגרסיביים, בוטים ועוד...קשה לי להיות שם, ובגלל זה אנחנו במריבות חוזרות ונשנות. הוא אוהב את הוריו ומודע לבעייתיות, מודע לחסרונות הרבים שלהם ולכך שהם לא נעימים במיוחד אבל לטענתו זה מה שיש וצריך להסתדר. עוצמת המריבות מגיעה בעיקר בחגים ובשבתות תכופות. הדבר הביא לקרע שנוצר ביחסים בגלל המצב. וקשה לנו לאחות את הקרע.
    חשוב לציין שבעלי הוא אדם טוב בעל מקסים ואבא מדהים אך עדיין קשה לי
    עם זה ואני לא מצליחה לנתק אותו ממשפחתו...אני במצב נוראי
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות נפלאה ואהבת הורים

יהודית ברגמן
    05/04/2007

חוה יקרה! אל לכם להרוס זוגיות מדהימה בגלל הוריו. לדעתי, עליך להשלים בין שני העולמות: הוא ואת והוא והוריו. אלו ההורים שלו וימשיכו להיות ההורים שלו ואם תנסי לנתק אותו מהם, זה רק ירע ליחסים ביניכם. נסי לחיות בהשלמה עם העובדה הזו. הוא מודע ואוהב אותם על כל היתרונות והחסרונות שלהם. הם הוריו. לא הוא שמרע לך ולא הוא הגס אליך. הוא לא אשם בהתנהגותם הלא נעימה ולא ישנה אותם היום. תמשיכו שניכם בקשר הנפלא ביניכם באהבה ללא מתיחויות ומריבות, כי הגסות לא נובעת מבן זוגך ואת רק פוגעת וקורעת אותו. תתאמצי להבליג כשאתם שוהים אצל ההורים. וכשהנוכחות שלך לא מחוייבת שם - ולא מדובר באירועים חגיגיים, פשוט אל תגיעי. הוא את הוריו ימשיך לאהוב ולקבל כמו שהם ואל לך לנתק אותו מהם. זה לא או את או הם בעבורו, אלא את והם. ואם את אכן אוהבת אותו - אל תפגעי בו ואל תנסי ליצור קרע בינו לבינם בכדי לשלוט בו!!!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו