בעיה רצינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    ס
    07/10/2007

התחתנתי עם בעלי מהסיבות הלא נכונות. הוא גם היה האהבה הראשונה שלי והייתי מאוד נאיבית ותמימה באותה תקופה. (הוא בגד בי למשך תקופה ארוכה לפני החתונה ורוב הזמן אפילו לא הרגשתי בזה) אני לפעמים די כועסת וכואבת על הבגידה ההיא (אבל היום הכעס הוא יותר כלפי עצמי איך הייתי טפשה כזאת והתחתנתי איתו למרות כל מה שהוא עשה. למה עדין נלחמתי עליו אני חכמה יפה וצעירה למה? ) כתוצאה אין לי אמון בו ואני די חשדנית. אבל גם הוא לא עוזר למצב. כי הוא שקרן פתולוגי. וכל הזמן מספר לי סיפורים ושקרים.
    הוא מבוגר ממני בשני עשורים. ויש לנו ילדים ביחד. היו לנו תקופות קשות שהוא היה אלים מילוילת (וגם פיזי לעיתים רחוקות) אבל מאז הוא השתנה מאוד וממש עובד על עצמו. לא לדבר איתי כשהוא כועס וכו. לא לענות לי כשאני כועסת וצועקת עליו. הוא פשוט יושב בשקט מחכה שזה "יעבור לי" (ויש לי הרבה קריזות ועצבים בזמן האחרון בעיקר עליו )
    הבעיה היא אצלי פשוט אני מרגישה שאנחנו לא מתאימים. כל דבר קטן מעצבן אותי בו. אני לפעמים מתבישת להיות איתו בחברה. הוא לא נראה גרוע (אפילו טוב מאוד לגילו) אבל נראה בהחלט אבא שלי . הסקס בננו לא תדיר ולא מספק בכלל. הוא טוען שבלל הגיל יש לו ירידה בחשק. בקיצור נמאס לי ממנו ונמאס לי מהחיים בזוגיות איתו . אני לא רוצה להכאיב לילדי אז אני נשארת ולא קמה והולכת כמו שאני רוצה לעשות אבל מרגישה שאני הקרבתי את חיי ושהייתי טפשה ונתתי להתאהבות נאיבית לקחת אותי למקום הזה. . והוא אפילו לא יודע להעריך..
    מה שהכי מרגיז אותי שהוא גם מעשן כמו קיטור וליד הילדים וגם כשהוא איתם באותו מקום(למרות שאמרתי לו אלף פעמים שזה מסוכן להם ואני לא רוצה שיגדלו עם זה )
    אבל הוא לא ר מתיחס. תפסתי אותו מעשן עם התינוק בידים שלו.
    אני מרגישה שאם עוד פעם הוא יעשן ליד הילדים אני פשוט יגיד לו שאני רוצה להתגרש. (הוא ניסה להפסיק כמה פעמים אבל תמיד התחיל לעשן מאחורי הגב שלי ושיקר לי שהוא לא מעשן עד שהייתי תופסת אותו על חם . לא יודעת למה הוא משקר לי לא יודעת למה הוא לא מפסיק למרות שזה ממש מציק לי . לא סובלת את הריח שלו עם הסגריות. לא סובלת לישון לידו במיטה מרגישה כמו במאפרה. (הוא גם לא נוהג להתקלח הרבה מקסימות פעמים בשבוע רוב הזמן פעם בשבוע וזה משגע אותי במיוחד שהוא עוובד בעבודה פיזית מסריחה מאוד. לא משנה כמה אני מבקשת ממנו להתקלח ולהחליף בגדים תמיד טוען שהוא עיף מדי)
    בא לי לפרק הכל ולעזוב מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התאמה

יהודית ברגמן
    07/10/2007

ורד יקרה! למקרא דבריך, תגובה ראשונית מהבטן: עליו לקום ולעזוב. אבל אם את חושבת שיש איזשהו סיכוי לשיפור בזוגיות, פנו ליועץ נישואים, תעלו את מכלול הבעיות ואם תגיעו למסקנה שיש סיכוי- תעבדו על הזוגיות שניכם, ואם לא - חבל להמשיך ולהרוס חיים שלמים שלך ושל הילדים. את עדיין צעירה, ומעידה על עצמך שגם יפה וחכמה. תפרדו בדרך הכי נעימה וקצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכנו ליעוץ יש שיפור משמעותי אבל..

ס
    09/10/2007

אכן הלכנו ליעוץ ולכן השיפור הככ מדהים בהתנהגותו כלפי (התברר שרוב האגרסיות שלו נבעו מכך שמשום מה הוא הרגיש נחות ביחסים בננו ושאין לו בטחון בקשר .ו"שהוא התחתן עם פודל וקם בבוקר עם בולדוג" ציטוט שלו..)
    אני מוכנה להתפשר על הכל בשביל הילדים כי בסה"כ הוא אבא מאוד טוב. והם אוהבים אותו מאוד.
    הדבר היחיד שעליו אני לא מוכנה להתפשר הוא לגדל את הילדים עם אבא שמעשן בלי הפסקה . אני ממש מוכנה לקום ולעזוב אם הוא לא יפסיק לעשן עכשיו!
    (אני מצידי מוכנה לעשות הכל כדי לתמוך בו במידה והוא יחליט להפסיק לעשן )
    שאלתי היא האם אני צודקת . או שמא עלי להתפשר גם על העישון ולקוות שילדי לא ינזקו מכך . ושיום אחד הם לא יהפכו למעשנים כרונים בעצמם?
    הילדה שלי כבר התחילה לחקות תנועות של עישון . והוא צוחק מזה חושב שזה מצחיק. אותי זה מפחיד !
    האם להלחם על הנושא הזה או לוותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מעישון

יהודית ברגמן
    09/10/2007

ורד יקרה!
    אסור לך לוותר על דבר כה מהותי ומשמעותי עבורך, במיוחד כשמדובר בבריאות ובתקופת חיים. יחד עם זאת, בעלך הוכיח שיש לו רצון ויכולת שינוי, מה שמעלה את התקווה שבטיפול נכון תוכלו להתגבר גם על מכשול זה. צריך להבין שהפסקת העישון באמת קשה להרבה אנשים כי זו התמכרות. נסי לדבר איתו ברוגע ובהגיון, אפשר לנסות גם סדנאות להפסקת עישון ואם איננו מצליח להיגמל – שיקח אחריות ולא יעשן בבית ובפרט לא ליד הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו