חייבת יעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת יעוץ
    שלי
    07/10/2007

היי, שמי שלי ואני בקשר זוגי כבר שנה, אני מאוד אוהבת את בן זוגי (יש לציין שאנו לא נשואים) אבל נראה לי שיש לו בעיה תפקודית.
    אנחנו לא שוכבים!!! ז"א פעם אחת ניסינו וכשהוא לא הצליח להעמיד אותו הוא נתקף חרדה ומאז הוא בורח מיזה בתרוץ שהוא קיבל את זה קשה ועכשיו פסיכולוגית הוא מפחד שזה יקרה שוב אם ננסה לכן הוא לא דוחף שנקיים יחסים מלאים עם חדירה.
    הבנתי אותו בהתחלה אך כעת עברו 5 חודשים מהמקרה והוא עדיין בחרדה ומפחד לשכב.
    כשדברתי איתו שאלתי אותו אם הוא רוצה שאני ארד לו או אעזור לו לעשות את זה עם היד כדי לעורר את הפין לזקיפה אך הוא סרב בטענה שירידות לא עושות לו את זה ושהוא עצמו אף פעם לא גמר ביד!!! שאת זה לא הבנתי... איך זה שגבר אף פעם לא עשה את זה עם היד??? הוא משפשף את האזור עם דברים וכך הוא גומר.
    כל פעם שאנחנו מתחרמנים ועומד לו קצת הוא אף פעם לא מוציא את זה החוצה. (כך שהוא סובל אחר כך מכאבים בבטן התחתונה) אני לא ראיתי אותו גומר אף פעם וזה מציק לי. מה אני אמורה לעשות? לא ידעתי שיש מקרים כאלה אצל גברים. אנא נראה לך שיש לו בעיה רפואית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת יעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת ביצוע

יהודית ברגמן
    07/10/2007

שלי יקרה!
    בן זוגך סובל מחרדות בתפקוד המיני, עכבות מיניות ואין-אונות. כדי לקבל את התשובה מה הגורם לכך, עליו לגשת לבדיקה שתשלול בעיה רפואית. אם אכן נמצא שזו בעיה של חרדת ביצוע - עליו לגשת ליעוץ מיני. יחסים אינטימיים טובים ומלאים, הם חלק בלתי נפרד מהזוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו