אידיאולוגיות שונות....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אידיאולוגיות שונות....
    לירז
    07/10/2007

שלום רב לכן, יש לי נושא שמאד מטריד אותי ואני מפחדת שבעקבותיו אני עלולה לסיים את הקשר עם חבר שלי.
    אני בת 24 ויש לי חבר 3 שנים בן 28. טוב לנו מאד יחד והוא ממש בן אדם מדהים מתחשב, נאמן ואוהב. האהבה ביננו בעלת עוצמה מאד חזקה. חוץ מדבר אחד שמאד מפריע והוא נושא החתונה וההתמסדות. הוא סטודנט כרגע ,ומיד כשאני מדברת איתו על חתונה או ילדים (לא כרגע, גם אני לא בשלה בזמן זה) אלא בעוד 3,4,5 שנים הוא עונה לי שהוא מצטער אבל הוא לא רואה את זה באופק ואולי רק עוד 10 שנים הוא ירגיש שהוא מוכן... מה שנראה לי בלתי אפשרי בשבילי לחכות כ"כ הרבה זמן. השבוע האחרון היה לנו מאד קשה והיינו ממש קרובים לרגע הפרידה בגלל נושא זה מצד שני קשה לי מאד לוותר עליו, מאד! אנו מרגישים שחיינו לא חיים בלי להיות אחד עם השני אך מצד שני נושא החתונה לא חשוב לי פחות.
    אנא עיזרו מה עלי לעשות?

תודה מראש.ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אידיאולוגיות שונות....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיחסות שונה לנושא החתונה

יהודית ברגמן
    08/10/2007

יעל יקרה!
    לדבריך, אתם מאוד אוהבים ומתאימים. הוא לא חושב על חתונה באופק וגם את לא בשלה להתחתן בשנים הקרובות. הוא מצידו ומאוד בהגינות ונכון לעכשיו כסטודנט, לא חושב להתחתן ולא מתכנן עתיד בתווך 10 השנים הקרובות, לכן תחליטי מה חשוב לך יותר. כעת אתם חיים יחד בשלמות רק בלי תעודה. הוא סטודנט ובמצב הקיים אין לך מה ללחוץ. כל עוד הוא אינו מוכן - הוא לא מוכן. אולי כשיעבוד וישתכר - דעתו תשתנה, כי כשעובדים אפשר לתכנן עתיד.
    תעשי את את השיקול: מה חשוב לך יותר ואם נושא החתונה נורא בוער וחשוב לך - תיפרדי. אך קחי בחשבון שלא מובטח לך שתמצאי כזו אהבה עוצמתית, או מישהו שמתאים לך כמוהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה יהודית

לירז
    08/10/2007

את צודקת, את מקסימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו