מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות באמון בחיי נישואיןמיכל23/01/2010
בעלי מידי יום ניגש למחשב ובכל פעם שאני עוברת מוריד את המסך שאני לא אראה. שהייתי שואלת אותו הוא היה אומר שזה רק פורום, חברים, וכו'. אחרי חודשים רבים שהייתי מוטרדת מאוד מהעניין שלא פסק, הוא גילה לי שהוא בקשר עם ידידה כבר כ - 5 שנים רק מהאינטרנט. איך לקבל את זה? לומר לו לחדול? היא אף הציעה לו להתחבר איתי אבל אני מרגישה נבגדת ופגועה. מה לעשות? הוא טוען שהוא אוהב שיש לו משהו " רק שלו".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנאדם שאוהב שיש לו משהו רק שלו,
חושבת23/01/2010לא צריך להתחתן לדעתי. נכון שהתגובה שלי לא עוזרת, אבל כמה חוצפה יש לאנשים לפעמים..
תלכו לסדנת זוגיות ביחד, שילמד מה משמעות המילה "זוגיות", ואיך מתנהגים במסגרת הזוגית.
מדברייך, לא נשמע לי שבעלך מבין זאת.
נכון שבזוגיות ניתן וגם רצוי לעשות דברים גם בנפרד, אבל תלוי אילו דברים, ותלוי מה טיבה של המערכת הזוגית. האם המערכת הזוגית מטופחת? האם שני הצדדים תורמים להצלחת הקשר באופן אקטיבי?, האם ישנו גם תחביב משותף?.
אבל פשוט לעשות מה שאתה רוצה, ללא שיתוף, תוך כדי הסתרה של מידע כזה- לא נשמע לי מאוד בריא בלשון המעטה.
ואם יש עוד אנשים שקוראים את התגובה שלי כאן: אל תיכנסו למערכת זוגית מחייבת ללא בשלות אמיתית, רצון אמיתי להיות בה, ללא ידע על המשמעות של המערכת הזוגית והחיים בה, וללא רצון אמיתי.
לכו לסדנאות, להרצאות. לא חסרים כאלה בשוק הידע. בדיוק כפי שהייתםם משקיעים בכל פרוייקט עבודה כזה או אחר, תשקיעו גם בזוגיות שלכם, ואף יותר. מספיק לזלזל במערכת הזוגית.
אני מאחלת לך ולבעלך בהצלחה, ואני מקווה שהוא ישכיל ללמוד את מה שאינו יודע..
בהצלחה יקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)