בקשר לסקס /זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר לסקס /זוגיות
    מאור
    24/01/2010

שלום ..

אני בן 21 וחברה שלי בת 21 יוצאים כבר שנתיים וחצי בשנה האחרונה היחסים שלנו ממש לא טובים בעיקר בגלל היחסי מין שלנו. יש לי בעיה אני אדם שאוהב לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה אני מבקש מחברה שלי בנורמל 5 פעמים בשבוע סקס שבכל יום פעם אחת! אבל גם את זה אני לא מקבל מימנה, שאנחנו מקיימים יחסי מין לא כיף לי אני מתוסכל מאוד מימנה אחרי 5 דק' של סקס היא אומרת לי " נוו תגמור כבר" וזה מאוד מתסכל שהיא אומרת דבר כזה.. או שאני רוצה לעשות תנוחה אחרת במיטה " היא אומרת לי "אין לי כח" וממש מתסכלת אותי היחסי מין שלי ממש לא טובים וזה גורם לי הרבה לריב איתה .. ולפעמים שהיא לא רוצה לעשות סקס אז אני רוצה מין אורלי אבל היא לא עושה את זה תמיד מתחמקת.. מבחינת אהבה בנינו יש אהבה אני אוהב אותה מאוד ואני יודע שהיא אוהבת אותי מאוד. אבל זה לא עוזר.. או שאני מנסה נוגע בא מנסה משחק מקדים היא אומרת לי אני לא אוהבת משחקים היא מאוד שלילית.. אין אין זה ממש מתסכל אותי היחסי מין שלי איתה..
    לפעמים היא אומרת לי שכואב לה למטה אז אני אומר לה לכי לרופאת נשים אז היא אומרת לי יום למחורת שהיא קבעה תור ואחרי שבוע שאני אומר לה מתי יש לה תור היא אומרת לי השבוע ובעצם בסוף היא לא קבעה בכללל כי היא ממש מזלזת ביחסי מין שלנו ..
    דודה שלי שלי אמרה פעם שזוגיות זה 50% סקס ו50% זוגיות... אז אני פה בלי סקס!!!!
    אני ממש בבעיה פסיכולוגית ותסכולית תעזרו לי בבקשה..

היא אומרת לפעמים שטויות כמו שאני מגדל שעירר אני רוצה שעיר ארוך אז היא אומרת שזה מוריד לה את החזק בגלל שהיא לא אוהבת את הבחירה שלי. או

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לסקס /זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פער בתשוקה המינית

דורית כהן
    01/02/2010

מאור היקר, אין ספק שיש לכם בעייה ביחסים. לדעתי זה יותר ויותר הופך להיות מצב בו אתה לא יכול להפסיק לחשוב על סקס - כי אין לך מספיק - ואז אתה כל הזמן מנסה להשיג זאת וליזום זאת, ואילו היא נמצאת במצב קבוע של הדיפה - איך להימנע, איך לקצר. כאילו מעדיפה שכלל לא יהיה ביניכם שום דבר מיני.
    אני חושבת שיש לך שתי אפשרויות. מכיוון שאתם צעירים מאוד - אפשר להרים ידיים ולוותר על היחסים, כי ללא טיפול זה לא ישתפר, רק ייעשה יותר גרוע.
    אפשרות שנייה - להגיע לטיפול זוגי סקסולוגי.
    לדעתי האיכות של הסקס אינה טובה לשניכם: עבורך היא קצרה מדי, ללא משחק מקדים, ללא גיוונים, ללא אקטיביות ותשוקה מצידה. עבורה זה בתדירות גבוהה מדי, כרוך בכאבי חדירה, ברגשות אשמה מולך כי היא יודעת שאתה מתוסכל וכועס עליה, והיא רק רוצה שזה ייגמר.
    משהו לא עובד בתקשורת שלכם. לא למדתם להגיב, לבקש, ללמד אחד את השני מה עושה לכם טוב ומה לא טוב, ולכן הסקס מתקצר למינימום ההכרחי.
    לכן - עליכם ללמוד מחדש את כל הנושא בעזרת מומחה, להתחיל הכל מחדש, לאט, בסבלנות, תוך בניית תקשורת פתוחה. אם היא (או אתה) לא מוכנה לכך - אינני חושת שנכון להמשיך יחד.
    אבל, גם אם אתה מוצא בת זוג חדשה, הבא בחשבון שעליכם ללמוד לתקשר בצורה כמה שיותר פתוחה בתחום זה, על מנת שלא תגיע שוב למצב דומה. הבא בחשבון שכאשר לך יש יצר חזק, זה עלול לחזור על עצמו שוב ושוב הדפוס הנוכחי, שבו אתה רוצה יותר ואז היא (גם החברה הבאה שלך) מוצאת את עצמה מתחמקת. בשלבים הראשוניים של קשר זה לא בולט כי בדרך כלל שני בני הזוג מרגישים תשוקה רבה בתחילת הקשר, אבל בהמשך זה יכול לקרות שוב. ממליצה לך לקרוא כמה מאמרים שכתבתי בנושא באתר שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו