חייבת להבין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת להבין
    משתגעת
    29/01/2010

היי אני ובעלי זוג צעיר+ילד בן שנה וחודשיים נשואוים מזה שנתיים + ובכללי ביחד כבר כמעט 5 שנים.בתחילת הזוגיות שלנו סקס היה משהו מאוד מרכזי היינו מקיימים יחסים בכל הזדמנות אפשרית.עכשיו אני מבינה שתמיד בהתחלה יש להט כזה והכל אבל הדאגה שלי לא נובעת מכך שהתדירות ירדה היא נובעת מכך שלפעמים אם אני לא יזום או יזכיר זאת אז הוא יכול גם בלי. עכשיו אני יודעת וכמעט בטוחה שגבר לא יכול בלי סקס כ"כ הרבה זמן אני מדברת על פעם בשבועיים ומשום מה זה עושה לי הרגשה לא טובה אני מנסה להבין למה?יכול להיות שהוא לא נמשך יותר?יכול להיות שהוא מספק את עצמו?שהוא בוגד? מה ???הייתי רוצה לציין שביננו הינ אמון מאוד חזק עד שפעם אחת כשהייתי בהריון מתקדם והוא נורא היה פוחד לקיים יחסים גילתי שהוא היה גולש באתרי פורנו ומספק את עצמו...ושם מבחינתי נשבר האמון....מה לדעתך יכולה להיות הסיבה אני משתגעת...בבקשה חזרי אליי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת להבין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשתגעת

עדי בדיחי
    31/01/2010

נשמע שנושא האמון תופס הרבה מקום בשאלה שלך- מה קורה שם לבעלך ולמה הוא מתנהג כפי שתיארת.

אני חושבת שדבר ראשון, נתחיל מהתחלה- שאלי את עצמך האם גלישה באתרי פורנו אכן מהווה לדעתך שבירת אמון ובגידה? חשבי טוב, כיוון שאם את תשימי את ההתנהגות הזאת בטייטל של בגידה, ייתכן ואת מחמירה עם המצב. כמובן שלאף בן או בת זוג לא אידיאלי שהפרטנר יגלוש ויספק עצמו, אבל חשוב לשים את הדברים בפרופורציות. היית בהיריון מתקדם והיה חשש אמיתי לקיים יחסי מין, הוא מצא לעצמו מפלט, אל מול מפלטים אחרים שבאמת היו שוברים את האמון. לכן חשוב שתראי את הדברים בעיניים יותר פשרניות לדעתי. קשה לקבל את זה, נכון, אבל דעי שרוב הגברים באמת מתנהגים כך, ובעולם של פיתויים כ"כ גדולים, אולי זה הרע במיעוטו? נסי לחשוב כך על הדברים.

מעבר לכך, חסר היה לי נתון בהודעתך- האם דיברת על כך עם בן זוגך, האם פתחת את הדברים מתוך עולמך שלך, האם הסברת ושיקפת מה את מרגישה, התסכול ביחסי המין, ההימשכות אלייך, וכד'. אני חושבת שמה שאת מבקשת הוא לדעת שאת מושכת אותו, שאת עדיין מישהי אטרקטיבית בעיניו, וחשוב לך אולי לשמוע שאין לך סיבה להיות מאויימת מאתרי פורנו.. (?)

וכן- יכול להיות שהוא מספק עצמו וזה בסדר. הגוף הזה הוא רכושו שלו, הגוף שלו ברשותו, ואין מה לעשות. אנחנו לא "האח הגדול" ,גם אם נרצה, ואין לנו אפשרות לבדוק ולפלוש אחר בן זוגנו.. וטוב שכך- כי בדיוק במשוואה הזאת נכנס נושא האמון. אז בואי נסי להחזיר אותו ע"י שינוי הגישה ושימה של כותרת אחרת לגלישה בפורנו. בנוסף- דברי איתו- לא בתקיפות אלא מתוך רגש של אהבה, וניסיון אמיתי להביא לכנות ולגילוי לב מה הסיבה של אותו ריחוק שלו.

הערה נוספת- פרנטר שמרגיש שעוקבים ובודקים אותו, יתרחק.. וחבל. נסי להחזיר אותו למרחב שלך ע"י גישה עדינה, שמזמינה שיתוף וגילוי.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו