מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פשוט מתוסכלת*30/01/2010
שלום, אני פשוט אובדת עצות ולכן רוצה להעלות את הבעיה שלי פה אולי מישהו ייתן לי את העצה שלא חשבתי עליה- אני פשוט מתוסכלת מחיי הסקס שלי ...
אני נשואה כבר מעל 3 שנים ( יחד כ 6 שנים) בהריון מתקדם ועם ילד בן שנתיים בבית.
אני מאד מאד מינית, אוהבת להתנסות ולנסות אבל לצערי בעלי בדיוק ההיפך ממני ואני אפרט קצת יותר.
אני מרגישה שאני חיה עם "צנון" במיטה , בעלי סגור ולא נוטה לשתף בפנטזיות או כל דבר מיני, ניסיתי לדבר על זה ולא קרה כלום, ניסיתי להיפתח בעצמי ולספר לו מה הפנטזיה שלי ( ראיתי שזה גירה אותו וששאלתי מה הוא אומר על זה הוא פשוט היה נבוך)
נסיתי ליזום - אביזרים , סרטים וכדומה אבל לא היה לזה המשכיות ממנו, אני פשוט לא יודעת מה לעשות עוד??? בעלי טיפוס שגרתי בחייו וכך גם במיטה , לא מגוון , מונטוני ברוב הפעמים ולא יוזם מעבר למינימום. דיברתי איתו על זה מכיוון שחשבתי שאולי הבעיה היא בי: חוסר משיכה או חוסר עניין בי אבל הוא מתעקש שלא כך הם הדברים( אני אישה יפה ומשקיעה על מנת להיות גם סקסית) . התחלתי לחשוב שאולי הוא בוגד או אפילו נמשך לגברים אבל לטענתו פשוט כיף לו והוא נהנה מהשיגרה הזאת ( הוא אוהב דברים מאד מסויימים שגם נעימים לי ברוב הזמן) - מוזר לי ביותר , לא יודעת האם למצוא גבר לחלוק איתו את הפנטזיות?( משהו שכמעט קרה בעבר אבך הצלחתי לעצור שנייה לפני ) לעזוב אותו למרות שאני אוהבת אותו ורוצה לחיות איתו ? קשה לי ואני מתוסכלת מאד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה זה מתחיל,,,
בני - ילד טוב30/01/2010אם הבנתי אותך נכון,,, את מעוניינת לשפר את חייך במסגרת הנישואין, ומאוד רוצה שבעלך יהנה איתך,
הרשי לי קודם כל להצדיע לך, כל הכבוד !
חשוב שתפנימי שגם אם נרביץ לו הוא לא יישתנה---,
הוא יישתנה אם את תלמדי איך לפנות אליו נכון, זוהי משימה חדשה שטרם הורגלת אליה ולכן את חייבת עזרה מבחוץ, אז או שתלמדי תקשורת, או שתלמדי מספרים, או שפשוט תלכי לייעוץ זוגי או מיני או שניהם ייחד,
תביני זה לא פגם בך או בו, לא ולא ! העניין הוא שצריך להשקיע מחשבה והרבה סבלנות כדי לגרום לו להבין מהן הצרכים שלך, ועל הדרך לשפר את הקשר לרמות שלא חלמתם,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לבני
חושבת03/02/2010אהלן בני,
ראיתי שאתה כותב כאן תגובות והתחברתי לצורת החשיבה שלך על זוגיות.
יש לי בן זוג כבר מספר שנים אבל הקשר תקוע,
רציתי לדעת האם אתה מייעץ גם טלפונית?
אני מנסה לגרום לבן זוגי להיפתח לחשיבה זוגית, אבל לבד אני לא יכולה וחשבתי ששיחת טלפון, אפילו אחת איתך, עשויה לעזור לפחות לפתיחת הערוצים.
אני עדיין צריכה לשאול אותו האם הוא מסכים לכך,
אבל קודם לכן רציתי לדעת אם באמת אתה מייעץ טלפונית, ככה אפילו באופן חד פעמי כאמור..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחשבי טוב יהיה טוב,,,
בני - ילד טוב08/02/2010תני מייל ונמשיך משם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיסכול הוא גם סוג של בחירה..
הכי טוב שיש31/01/2010קורא אותך וחושב לעצמי - אין צדק בעולם.."אלוהים נותן אגוז למי שאין שיניים"...
זהו נושא השיחה שלי עם החברים לצד כוס בירה כאשר הבעיה שלנו היא הפוכה!!
אבל אם אתייחס לענין פנייתך, גודל האכזבה (תסכול) הינו כגודל הציפיות. לדעתי את יכולה להתאים את הציפיות שלך ואולי אף להעלותן אבל בהדרגה מציאותית. אם יש בינכם פער כזה גדול אל תצפי שהוא יילך אחרי הפנטזיות שלך שהרי את נמצאת במקום מאד מתקדם מבחנת פתיחות, יצירתיות וכו'
את חייבת להוליכו לאט בהתבסס על הקיים ומשם להתקדם ביחד
נראה לי שהוא די נבהל מהפער בינכם ולא אתפלא גם אם הוא לא חושש או בסתר ליבו דואג מהפער הזה.
כל הכבוד לך על היוזמה (וכמובן על החשק) - תזכרי סקס זוהי הנאה צרופה ולא שום דבר אחר
וזה חייב להיות כזה בעבור שני בני הזוג
בעצם מה אני מבין? ומי שם אותי כיועץ? פשוט לא יכולתי שלא להגיב
מה אגיד לך - בהצלחה זה נראה לי כמו "צרות של עשירים" ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
א01/02/2010אתם אומרים לאט ובזהירות אבל זה פשוט לא שם ואין לי מושג איך להוביל את זה לשם . ניסיתי הכל חוץ מטיפול מיני . אולי הגיע הזמן?
אלו ממש לא צרות של עשירים כי התסכול הוא תסכול כמו שמרגיש גבר שאשתו לא מעוניינת ואין שוני פשוט אצלנו זה הפוך . לצערי במיטה אני זאת שיוזמת, עושה אבל לא מרגישה שיש לי פרטנר וזה מתסכל.
אז שינוי גישה מתאים לי , איך בפועל כדאי ליישם את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלה של מה שיש, מחמאות ונינוחות
דורית כהן04/02/2010"א" היקרה, כמו שכתבת, מה שאת מתארת הוא נחלתם של הרבה זוגות, ונכון שברוב המקרים המצב הוא הפוך, והגבר הוא היותר מתוסכל מחוסר ההיענות של האישה לרעיונות ולפנטזיות ולגיוונים שונים. לדעתי, אצל המון זוגות יש פער בכיוון זה או אחר, והשאלה הגדולה היא מה עושים עם הפער, איך לא הופכים אותו לבעייה שמרחפת מעל שניכם ויוצרת גם רגשות אשמה וחוסר ערך אצל הצד הפחות מתעניין בסקס. מאוד יתכן שכבר עבר אליו מסר ממך של אכזבה ותסכול וזה עלול ליצור מעגל קסמים "זדוני" שבו הוא יעדיף במשך הזמן להימנע מסקס לעיתים קרובות, בגלל שהוא מקבל ממך את התחושה שהוא לא מספק אותך, שהוא לא מספיק טוב במיטה.
כמעט כל דבר בזוגיות שאינו נעים לנו באופן קבוע וחוזר על עצמו-- אנחנו משתדלים להימנע ממנו באופן קבוע...זו מעין אקסיומה...
מה עושים? אפשרות אחת היא להיעזר בייעוץ סקסולוגי, שיכול להוות מעין תיווך לפער שיש ביניכם. שם אפשר אולי ליצור תקשורת יותר פתוחה ביניכם ולהגדיל את טווח האפשרויות של דברים שמהנים את שניכם.
אפשרות נוספת - להתאזר בהמון סבלנות, ולהחמיא לו על כל מיני דברים שקורים ביניכם בתחום הזה. ככל שאיכות הסקס ביניכם תהיה חיובית יותר, נעימה, מלווה במחמאות, בהתפעלות, ולא בתסכול, רטינות וביקורת - הוא ירגיש חופשי יותר ואם טמון בו יצור יותר מיני שם בעומק - בתנאי החממה האלו הוא יכול לצאת לאור. אם את יכולה ומוכנה לקבל את מה שיש, לשמוח בחלקך, לשבח את מה שכן מופיע - במקום כל הזמן לרצות את מה שחסר - יש סיכוי שבעלך ירגיש יותר ויותר נוח וחופשי - מה שקשה לי להאמין שקורה כיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)