אני בזוגיות פרק ב' ובתחושה שחסר ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בזוגיות פרק ב' ובתחושה שחסר ..
    אילת
    01/02/2010

אז ככה.. אני בת 33 גרושה + 2 ילדים. אני כמעט שנתיים בזוגיות עם גבר גרוש בן 36 + 2. בן זוגי בחור מקסים, יציב, אבא מדהים לילדיו, אוזן קשבת וחבר.
    הכל נשמע טוב.. רק שבן זוגי הוא קר ביחסית אלי. חסר לי החום, החיבוקים, הנשיקות. הוא יכול ללכת אתי לטייל ולא לחבק או לנשק וזה כלל לא יפריע לו.
    שאנחנו בארוחות ערב אצל המשפחה שלו הוא אפילו לא נוגע בי (ככה כולם שם. אין מגע).
    אתמול התקלחנו יחד והוא לא נגע או התחכך בי. כלום ושהערתי לו הוא ענה - "כולה מקלחת".
    מאוד חסרה לי האינטימיות אתו - להכין ארוחת ערב ולעשות טיזינג, לראות סרט וכו'.

אני חייבת להבהיר שהסקס אתו מצוין. אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני והוא בהחלט גורם לי סיפוק במיטה.
    הבעיה גם פה שאני רוצה וצריכה יותר ממנו. הוא אומר שלא תמיד בא לו. שיכול להיות ימים שהוא לא רוצה (עייף לדוג'). מאוד מתסכל אותי שאני רוצה סקס בלילה והוא לא.
    מאוד מתסכל שהוא לא מספיק או נוגע ולא מספיק אומר לי שהוא אוהב או מתגעגע או כמה שטוב לו אתו. התחושה שלי שיש לו איזה מחסום רגשי. שאני מנסה לדבר אתו הוא עונה לי שככה הוא וזהו. וכמו שהוא מקבל אותי עם החסרונות גם אני צריכה.
    ושוב.. אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות.

אשמח לקבל עצה טובה.

תודה
    אילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אילת

עדי בדיחי
    02/02/2010

נשמע שבן זוגך מטבעו לא אדם חם- גם במשפחה לא מחבקים, ככה הם, כולם "כולה מקלחת". שם גדל וזה מה שחווה.

לא התרשמתי שאין משיכה, הרי שאמרת שהיחסים האינטימיים מספקים בגדול. לך מטבעך יש כנראה יותר צורך ויותר חשק, יכולת- לחיבוק, למגע החם.. אצלו אין כ"כ את הצורך הזה והוא גם לא כ"כ מבין מה הבעיה.

אני חושבת שיש מקום לשבת איתו לשיחה ולשאול אותו- האם את תוכלי ליזום, כרמז, חיבוק (למשל שאת תתחילי אותו), והוא יבין את הצורך שלך ויעניק לך אותו?

כמו כל זוג, יש צרכים מסוימים ורצונות, וכשיש אהבה ורצון להעניק, זה הולך לקראת זו. אז נכון, בהתחלה אולי זה יהיה מאולץ קצת, אבל כשהוא ייכנס לאותה משבצת של אהבה אלייך ויעניק לך את זה כמתנה, כמעשה שעושה לך טוב- הוא גם יפיק ממנו טוב, אוטומטית. נסי לחבר אותו למקום הזה.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו