מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אני עושה?אין02/02/2010
היי ..
טוב יש לי חבר כבר שנתיים ..
יש לי בעיה איתו שהוא לא מבין אותה אפילו ולא רואה ..
אני הולכת איתו למקומות והוא תמיד מיסתכל על נשים וזה הכי לגיטימי בעולם להיסתכל..
אבל המבט שלו שונה כאילו בתוכו הוא אומר " איזה ישבן סקסי " רואים במבט שלו בידיוק מה שהוא חושב
אז אמרתי לעצמי שאני מספיק ניפגעת מיזה .. ואני חייבת לעצור את זה
ניגשתי אליו ודיברתי איתו.. אבל זה לא ממש עזר ..
אמרתי לעצמי או שאני הולכת איתו וסובלת מיזה או שלא..
אז לאחרונה אני בקושי והולכת איתו לכל מיני מקומות לסידורים וכ'ו ..
אני יתן דוגמה
למשל עכשיו הוא רצה שאני ילך איתו אבל אמרתי לו שאני לא יכולה כי אני עסוקה
אז הוא היתעצבן מאוד והוא הגיע למצב שהוא אמר כרגע לא בא לי שנדבר..
הוא עד כדי כך אטום?
הוא לא מבין?
שהוא עושה דברים שדי מפריעים לי אפילו שדיברתי איתו זה לא היה אכפת לו!
מה אני עושה כדי שיבין שזאת הסיבה שיבין שזה לא לעיניין שיבין שעומדת לידו בחורה שהוא אמור לכבד..? מילים לא עזר.. אז מה כן?
אשמח אם תעזור לי , ביי ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
עדי בדיחי02/02/2010מה שאת מתארת מפריע להרבה נשים, חלקן מבינות את הצורך של אותו גבר וחלקן לא. תתפלאי שיש גם גברים שמפריעות להן התנהגויות דומות של האשה.
ייתכן ומה שאת אולי זקוקה לשמוע היא שאת אטרקטיבית בעיניו ומושכת בעיניו, ולאו דווקא הבטחות שלא יסתכל (הרי הוא לא יסתכל אולי כשאת איתו, אבל ייתכן ו"יחזור לסורו" כשהוא לבד או עם חברים), אולי חסר לך את החלק הזה- המפרגן, המעודד, ואז אולי פחות יפריע לך שהוא מסתכל- כי את החברה שלו.
תראי, לחנך אותו- אני לא בטוחה שאפשר. הוא כבר אמר את שלו- או שתסבלי את זה או שלא. יש גברים שפחות מסתכלים, שיותר מכבדים מי שנמצאת לידם, ויש כאלה שלא רואים זאת כך- אלא "זה הטבע שלי", ואין להם בעיה עם זה.
בדקי עם עצמך האם את מוכנה לנסות לקבל את זה כמו שזה, או להיות כנה ולומר שזה ימשיך להפריע, וזה משהו שיהיה קשה להתגבר עליו, גם בנושא אמון וכד'.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)