מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מדובר באי התאמהחלי06/02/2010
אני נשואה מספר חודשים ויש לי כבר ילד בן חודשיים, לי ולבעלי מתחילת היחסים לפני כשנה וחצי היו בעיות תקשורת, אני בן אדם חי יותר אוהבת טיולים סקס והרפתקאות והוא טיפוס של בית ומחשב ולא מיני במיוחד, אני מאוד מתוסכלת מהמצב ביננו ומרגישה שאנני מקבלת את תשומת הלב אליה אני רגילה לקבל מבן הזוג שלי מה גם שמאז שהתינוק נולד הצטמצמה האינטראקציה ביננו לדברים שגרתיים ומשעממים כמו מתי אוכלים - אני משתגעת מזה ולא מצליחה לגרום לו לתת לי יותר תשומת לב
אני מרגישה שהחברים שלו מקבלים יותר תשומת לב ממני
אני נראית מצוין ובתור רווקה הייתי מאוד מחוזרת וקשה לי להתרגל אחרת ביקשתי ממנו שנלך לייעוץ אבל הוא כל הזמן מסרב וטוען שאצלו הכל בסדר והוא לא מרגיש שיש בעיה, הוא טוען שאני מחפשת בעיות ואף פעם לא מרוצה ממה שיש לי
אני לא יודעת מה לעשוות אבל אי השביעות רצון שלי גורם לי לחשוב ל גירושין מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמצאת באותה סירה כמו חלי.
דפי07/02/2010אני חשה אבודה ואין לי למי לפנות...מה הפיתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חלי ובהמשך גם לדפי
עדי בדיחי08/02/2010את מדווחת שכבר מראש הרגשת את הפערים ביניכם, את הצרכים שלך אל מול הצרכים שלו. כשהגיע הילד זה רק שיקף את הפער הזה יותר.
לא כתבת האם בעבר הוא היה קצת יותר שונה, או מילא לך יותר צרכים, או שמראש ומטבעו מתחילת הקשר קיבלת אותו כך.
ראי, אם מראש היה כזה וככה קיבלת אותו- שהרי ועשית כאן בחירה מושכלת וזה המצב. לכן את נשארת גם עם המעגל החברתי שיכול למלא את הצרכים האחרים כמו בילויים וכד'. באשר ליחסי מין- יש הרבה זוגות עם אותו פער, אבל במקרה שלך זה נוסף לרשימה ארוכה יותר של אי שביעות רצון.
אבל- אם משהו השתנה בו, או הדרדר, חשוב לברר מה גרם, וייתכן וייעוץ מתאים יוכל לעזור לכם לצמצם את הפער הזה. אם הוא מחויב לקשר, אכפת לו ממך ומהמשפחה שנוצרה זה עתה, אני מאמינה שלאחר שיחה עדינה, עם התחשבות גם במצבו, אתם תגיעו יחד למסקנה שאתם זקוקים לעזרה- אם אתם רוצים להמשיך את הקשר הזה. אני לא רואה מוצא אחר. ואגב, הרבה פעמים בייעוץ טוב, של מס' פגישות, מתחיל תהליך שבסופו מתחזק האמון, הביחד, הכוחות בקשר ואתם יוצאים רק מחוזקים. לכן חשוב שתיקחו גם את זה בחשבון.
כשאת מתארת מצב של שנה וחצי, כדאי להבין שזה כנראה לא ישתנה אלא אם כן תערבו גורם מקצועי. המחשבות על גירושין יכולות לחכות (תמיד אפשר להיפרד) לאחר ניסיונות לשיקום הקשר (אם יש רצון כזה של שניכם- ואת זה כדאי לברר איתו).
אני מקווה שהדברים עזרו קצת, ומאחלת גם לדפי הצלחה.
בברכה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
סבטה09/02/2010שלום לך
לכולם בזוגיות יכולות להופיע בעיות אני ממליצה לך קודם כל להיזכר למה בכלל התחתנתם תחשבי האם את באמת אוהבת אותו ואם כן אז אפשר להתחיל ליזום דברים בעצמך, אל תחכי שהוא יציאה לך לצאת תראי דוגמה תתחילי איתו כמו שהייתם עושים זאת כשהייתם רק בהתחלה של זוגיות תגידי לו שאת אוהבת אותו תני לו תשומת לב והוא כבר ימשך אלייך יותר וירצה להיות בקרבתך יותר וירצה לפנק אותך ולתת לך תשומת לב. אגב אם את רוצה יעוץ מקצועי אל תחכי שהוא יסכים ללכת גם תלכי למומחה בטוח תוכלי לקבל שם הרבה מידע מועיל גם בלי נוכחותו של בעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)