נישואים מתפרקים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואים מתפרקים
    אורלי
    07/02/2010

שלום,
    אני גרה ביחידת דיור אצל ההורים של בעלי אנחנו כול הזמן רבים מעצם קיום של ההורים המתערבים
    כול תקופת נישואי הטריים בערך 7 חודש הבלגתי ולא היה לילה שלא בכיתי הבן אדם כבר לא מתייחס אלי..
    בויכוח האחרון חזרתי להורי והוא לא מתקשר ומנסה לתקן את המצב. אני נורא מתגעגת ומפחדת שיתקשר כדי לאיים כמו תמיד קחי את הבגדים, איך נתחלק ברכוש...
    הורי לקחו את זה קשה שהוא לא מתקשר אלי ואני בכלל בהלם שהיינו כול כך אוהבים ופתאום הוא מחכה שאני אוותר שוב...
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואים מתפרקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורלי

עדי בדיחי
    08/02/2010

כואב לקרוא את מה שאת עוברת. לא כתבת כמה זמן אתם כבר בנתק. אבל הדבר היחיד שאפשר לעשות כרגע, לדעתי, הוא פשוט לתת לזה עוד קצת זמן. ועד כמה שזה קשה- לא לנדנד ולא להתקשר, אלא לתת לו להרגיש בחסרונך, להתגעגע ולהיזכר בימים הטובים, ואולי גם להבין את המסר שלגור עם ההורים הוא פיתרון מאוד לא טוב הרבה פעמים.

ייתכן והוא לא יגיע למסקנה הזאת, ייתכן וכן. אבל בשביל לתת לו לחשוב על הקשר ללא הפרעות, חשוב שתיתני לו את הספייס והשקט הנפשי- וחכי מעט עם יצירת קשר מחודשת. מובן שאת חוששת לגורל הקשר, אבל זכרי שתמיד טוב מאוחר מאשר אף פעם לא. עוד אין ילדים ועוד אין חיים של שנים יחד. רק כשגרים עם האדם אנחנו יודעים מיהו באמת. ועכשיו, בשעת לחץ, ככה הוא פועל.

בינתיים הזמן הזה יאפשר גם לך לחשוב איפה את מתגמשת ואיפה לא. אם שניכם עובדים- חשוב למצוא אפילו דירת חדר ולגור יחד מחוץ ורחוק מבית ההורים. רק ככה אפשר לפתח עצמאות ואחריות, זוגיות בריאה שהיא רק שלכם ללא נספחים.

תני לזה זמן, תני לדברים לשקוע, ויש סיכוי סביר שהוא יבין מה הוא מפסיד.. וינסה לבוא לקראתך. היי סבלנית.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו