מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואים מתפרקיםאורלי07/02/2010
שלום,
אני גרה ביחידת דיור אצל ההורים של בעלי אנחנו כול הזמן רבים מעצם קיום של ההורים המתערבים
כול תקופת נישואי הטריים בערך 7 חודש הבלגתי ולא היה לילה שלא בכיתי הבן אדם כבר לא מתייחס אלי..
בויכוח האחרון חזרתי להורי והוא לא מתקשר ומנסה לתקן את המצב. אני נורא מתגעגת ומפחדת שיתקשר כדי לאיים כמו תמיד קחי את הבגדים, איך נתחלק ברכוש...
הורי לקחו את זה קשה שהוא לא מתקשר אלי ואני בכלל בהלם שהיינו כול כך אוהבים ופתאום הוא מחכה שאני אוותר שוב...
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
עדי בדיחי08/02/2010כואב לקרוא את מה שאת עוברת. לא כתבת כמה זמן אתם כבר בנתק. אבל הדבר היחיד שאפשר לעשות כרגע, לדעתי, הוא פשוט לתת לזה עוד קצת זמן. ועד כמה שזה קשה- לא לנדנד ולא להתקשר, אלא לתת לו להרגיש בחסרונך, להתגעגע ולהיזכר בימים הטובים, ואולי גם להבין את המסר שלגור עם ההורים הוא פיתרון מאוד לא טוב הרבה פעמים.
ייתכן והוא לא יגיע למסקנה הזאת, ייתכן וכן. אבל בשביל לתת לו לחשוב על הקשר ללא הפרעות, חשוב שתיתני לו את הספייס והשקט הנפשי- וחכי מעט עם יצירת קשר מחודשת. מובן שאת חוששת לגורל הקשר, אבל זכרי שתמיד טוב מאוחר מאשר אף פעם לא. עוד אין ילדים ועוד אין חיים של שנים יחד. רק כשגרים עם האדם אנחנו יודעים מיהו באמת. ועכשיו, בשעת לחץ, ככה הוא פועל.
בינתיים הזמן הזה יאפשר גם לך לחשוב איפה את מתגמשת ואיפה לא. אם שניכם עובדים- חשוב למצוא אפילו דירת חדר ולגור יחד מחוץ ורחוק מבית ההורים. רק ככה אפשר לפתח עצמאות ואחריות, זוגיות בריאה שהיא רק שלכם ללא נספחים.
תני לזה זמן, תני לדברים לשקוע, ויש סיכוי סביר שהוא יבין מה הוא מפסיד.. וינסה לבוא לקראתך. היי סבלנית.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)