מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות במשבר מתמשךאנונימימי07/04/2007
שלום רב,לא פניתי לאף אחד,עד עכשיו,כשאני כבר מרגיש שאני לא יכול לעשות הרבה ביחסים אלו,והבעיה היא כזאת:
אני עם חברה שלי כבר שנה ומשהו,אנחנו ביחד מאז התיכון,וכרגע בצבא.
ישנה אצלה בעיה שהיא לא אוהבת לדבר כשקשה לה,ואני כל הזמן מרגיש שאני צריך לחקור אותה בנוגע לכל דבר,היא הרבה פעמים לא מספרת לי דברים מהחיים שלה,ואני מרגיש מנותק,כשזה היה בתחילת הקשר,חשבתי הסיבה היא כי היא לא בוטחת בי מספיק וצריכה זמן,אחרי שנה אני מרגיש שהיא פשוט לא בוטחת בי ולא מרגישה צורך לשתף אותי בחייה.
קרו לנו כמה משברים בינהם קרה שאחרי שהיינו חצי שנה ביחד והיא כבר אמרה לי שהיא אוהבת אותי,היא עשתה מעשה של ,לא יודע אם לקרוא לזה בגידה,אבל מבחינתי היא בגדה בי,כשהייתי בצבא היא התנשקה עם מישהו,ובילתה איתו כמה פעמים,לטענתה זה היה "סתם".
היא התנצלה בפני והודתה שאז לא הייתה בטוחה בזוגיות שלנו,וכעט היא לא תחזור לעשות זאת שוב,לאחרונה היא נדלקה על מישהו וניתקה איתו קשר מיוזמתה,למרות זאת אני רואה עליה שהיא לא מפסיקה לחשוב עליו,והיא כל הזמן בדיכאון ומוציאה את כל הכעס עליי,שאלתי אותה אם היא מעוניינת בי בכלל,והיא אומרת שהיא אוהבת אותי,למרות שההתנהגות שלה אחרת לגמרי.
כבר כמה חודשים אין בינינו קרבה מינית,ואני מרגיש רק נסיגה ביחסים שלנו.
אני אוהב אותה מאוד,ולטענתה גם היא,אבל כל דבר שאני מנסה ליזום כדי לעזור ליחסים שלנו,היא מתחמקת ממנו,בכל מני טענות שהיא עסוקה,אני מבטל תוכניות בגללה,והיא פשוט ממציאה תירוצים ומתחמקת.אפילו דברים בסיסיים כמו טיול בשה או שהיא תגיע אליי ליום בביתי.
אי אפשר לדבר איתה היא לא מוכנה לספר לי ועונה לי כל הזמן ב"לא יודעת" ו-"כלום".
אני כבר מרגיש שאין לי מה לעשות אז אני רוצה יעוץ חיצוני,איך אני יכול לעזור לשקם יחסים אלו,אני מאוד מעוניין,אבל היא נראית אדישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות למשבר
יהודית ברגמן07/04/2007מסכימה עם מסקנתך שאינך יכול לעשות הרבה לשיקום יחסים אלו. על פי דבריך חברתך אדישה אליך ומצפה לקשר שיטחי של ידידות ממך ותו לא. ככל הנראה אהבתך אליה הינה חד צדדית. המשיכה שלה אליך פגה, אינה אוהבת עוד והיא אתך כי- או שהיא התרגלה או שנוח לה כך, ולכן לא מנתקת את הקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)