בלבול ברגשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בלבול ברגשות
    אינה
    08/02/2010

ליהודית שלום לפני כ שנה נסעתי לטיול בחול והכרתי חברה מדהימה שפיתחתי כלפיה רגשות שהן מעבר ליחסי חברות אני חושבת שגם היא מרגישה כך כלפי אבל לא קרה ביננו כלום עדיין שתינו נשואות עם ילדים ובכללי מאושרות בנישואין מה אני אמורה לעשות ברגשות? בתודה אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול ברגשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליהודית מאינה

אינה
    08/02/2010

פניתי אלייך מכיון שגם אני נשואה 26 שנים בזוגיות מאושרת אני בת 49 ובחיים לא היתה לי משיכה לבחורה אני נפגשת עם אותה בחורה אבל אני חוששת ממה שיקרה יש לי בעל מקסים שמת עלי 4ילדים מקסימים ובאמת אני לא יודעת מה לעשות בעלי מאוד מרובע ואין מצב לשתף אותו מה את אומרת? בתודה אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול ברגשות/זהות מינית

יהודית ברגמן
    09/02/2010

אינה יקרה,
    הדילמה בה את נמצאת אינה פשוטה. מאידך, למרות היותך מוטרדת מהמשיכה לבחורה, לפעמים הפנטזיה טובה מהמציאות ואם תנסי לממש את אותה אהבה איתה מחוץ למסגרת הנישואים, את עשויה להיכנס למבוך מבלבל אף יותר, שאין לדעת מראש את תוצאותיו ואולי אף להפסיד את הקיים, דהיינו, להפסיד חברות טובה איתה, זוגיות מאושרת עם בעלך ותסכול גדול מול 4 ילדיכם המקסימים. אם זה חזק ממך ואת לא מצליחה להימנע, דברי איתה ותבררי איך חברתך מרגישה. ובשלב זה, אם ניתן, תמשיכי לדחוק הצידה את אותם רגשות, המשיכי להנות מהחברות הטובה ומהזוגיות המאושרת, כי היא אינה מובנת מאליו.
    מאוד אשמח אם תעדכני איך החלטת לפעול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודית המקסימה

אינה
    09/02/2010

קראתי את תשובתך ואשמח לישם אותה בחיי היום יום בינתיים אממש את הפנטזיות שלי עם בעלי(הוא לא אמור לדעת על מה אני חושבת ) ובאמת להשתדל להיות רק חברה טובה ולא מעבר לכך כי כשאני חושבת לעומק יהיה לי הפסד רציני בחיי המון תודה על התשובה עזרת לי מאוד ונתת לי כוון נכון אשמח לעכן אותך בהמשך ושוב תודה מאינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו