מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבר אחרב09/02/2010
אני אמא לשני ילדים קטנים נשואה.
הנישואים שלי הם סביריםסה"כ אף פעם לא הייתה התלהבות יתרה בעלי הוא בחור טוב ומעולם לא הסתכלתי על אחר גם חיי המין סבירים.
בשנה האחרונה אני מאוהבת מאוד בגבר שעובד איתי גם הוא נשוי הקשר מתכנס סביב דיבורים בלבד לא משכנו בשום כיוון כי לא רציתי מבחינתו הוא היה לוקח את זה הלאה לקקים קשר מהצד.
הוא מעולם לא נגע בי ניסינו לנתק את זה הרבה פעמים אבל אני תמיד סוחבת אותו שוב ושוב וחוזר חלילה .
בתקופה האחרונה הלהט גבר והתנשקנו מ"ס פעמים כבר התחלתי לדב איתו שאולי אנחנו צריכים להיות יחד והוא טוען שהוא לא מסוגל לעמוד בפירוק מבחינה נפשית הילדים שלו ולדעתו גם אני לא מסוגלת ואני סתם נסחפת .
אבל אני כבר חושבת שאולי עדיף מאשר לבגוד בבעלי זה ממש כואב לי לעשות זאת אני מרגישה שאני לא בשליטה לא מסוגלת לנתק איתו הוא מבחינתו להחזיק אותי מהצד ואני מרגישה שאני עוברת על כל החוקים ולא מסוגלת לפגוע ככה בבן זוגי .
אני ממש לא יודעת מה אני רוצה ?.נדמה לי שמבחינה ריגשית אני אוהבת יותר את הגבר האחר אבל גם לבעלי יש לי רגשות לא יודעת אם זה מתוך הרגל ואין שם ממש אהבה .
אני ממש מאבדת את הראש ולא מסוגלת להיפרד מימנו.
אני זקוקה לעזרה וכח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזהרי מהסחפות. בגידות עולות ביוקר
יהודית ברגמן09/02/2010ב. יקרה,
את אמא לשני ילדים קטנים נשואה. הנישואים שלך סבירים סה"כ אף פעם לא הייתה התלהבות יתרה בעלך הוא בחור טוב ומעולם לא הסתכלת על אחר גם חיי המין סבירים.
אם כך, במקום לאבד את הראש ולשקול פרוק משפחות בעקבות קשר שיטחי ונשיקות...קחי אחריות ופעלי להעשיר ולהעצים את הזוגיות שלך. עשי למען חיי המין בתוך הזוגיות, על מנת שיהיו מלהיבים ויותר מ..סבירים. לכו לסדנאות זוגיות, טנטרה, השקיעי את האנרגיות שלך בבעלך. הנחי אותו מה עושה לך טוב. שוחחו על הכל בפתיחות והשמרי לנפשך מפירוק הזוגיות.
עכשיו אולי קשה לך לקבל את דבריי, אבל כשתתעשתי תביני שטוב שאת מרגישה שאת עוברת על כל החוקים ולא מסוגלת לפגוע ככה בבן זוגך ובילדים. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)