אין אונות ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין אונות ?
    שני
    10/02/2010

שלום,
    כבר כתבתי בפורום בעבר,
    השאלה שלי כרגע היא שונה, הבחור שאני נמצאת איתו, לדעתי סובל מאין אונות בדרגה מסויימת.
    העניין הוא שאני לא בטוחה בזה לגמרי, אבל (אני חייבת לפרט כדי שתבינו) בזמן הסקס הוא אמור להיות ממש קשה ועומד...וזה לא קורה כ'כ, אני מכירה ויודעת איך איבר נראה.
    עוד דבר,
    הבחור דתי ולא מקיים יחסים לרוב וכמובן שלא באופן קבוע, אפשר לומר שרק איתי הוא ממש נפתח ונחשף לסקס ומיניות יפה ופתוחה,
    הוא גומר מאוד מהר, לפעמים זה עוד בזמן שאני עם תחתונים!!!!
    אני מתוסכלת מיזה,
    כי חדירה לא היתה, הוא לא מספק זה ברור,
    אני גם לא יודעת אם כדי לי להגיד לו על זה (הוא רק בן 22 מעשן כמו כל אחד שמעשן ובריא וכו'' אין בעיות מיוחדות, והייתי בקשר עם בחור עם אותם נתונים ויחסי המין היו מצויינים!!!)

מה דעתכן על זה, האם הוא באמת אימפוטנט?
    לדבר איתו על זה?
    תודה,
    שני.
    נ.ב
    יש משיכה ברורה מצידו, זה ברור שאני ממושכת אותו מינית, זה לא העניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

עדי בדיחי
    11/02/2010

ראי, מהודעתך לא כ"כ היה ברור האם אתם נמצאים בקשר מחייב, רומנטי, או קשר מיני. אם מדובר בקשר מיני והרי הבחור לא מספק אותך- יש הרבה דגים בים.

העיניין הדתי לדעתי חשוב פה, רחוק יהיה להגיד ולקבוע כבר מעכשיו על סמך נתונים מאוד מעטים כי הבחור סובל מאין אונות. אולי את צריכה לדעת בוודאות שאין לזה קשר אלייך- ואת זה כנראה הבנת. יש הרבה סיבות למצבים כאלה, החל מהתרגשות, דברים מסויימים שמציקים לו, וכלה במצפון דתי ועוד. לכן לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות כאלה.

אם את רוצה בהמשך הקשר, הרי שאת צריכה להיות כנה ולהגיד לו את הדברים שמציקים לך. סביר להניח שלא רק לך זה מציק.. אלא גם לו. שוב חשוב להבין מה אופי הקשר, ואם מדובר במשהו רומנטי, קרי, יש רגשות ואתם זוג למעשה- העיניין יותר מורכב וצריך לחשוב איך לפנות אליו ומה עושים הלאה. אבל אם מדובר בקשר המבוסס על התנסויות מיניות- הרי שאת לא מסופקת.

לא הייתי ממהרת להשוות לגברים אחרים, כנראה מדובר במקרה מסויים אחר, ולכל אחד יש את הסיבות שלו להתנהגויות כאלה ואחרות.

לסיכום, הייתי שמה את הפוקוס עלייך- מה את צריכה ומה את מבקשת בקשר, והאם זה מסופק, ופחות הייתי שמה את הדגש עליו, ממה הוא סובל והאם זאת אימפוטנטיות. כי בשביל לאבחן אותו כך דרושים יותר נתונים, יותר התנסויות וכו'. לכן חשבי מה את צריכה בקשר, האם אפשר לשפר משהו, ומה אופי הקשר כאמור.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו