מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יהיה בסדר?דניאלה13/02/2010
שלום,
קצת מוזר לי לכתוב בפורום,אבל באמת אני מרגישה שאני צריכה לפרוק מעלי כאב ומחשבות.
אני בת 28 נשואה 4 שנים אמא לשני ילדים מקסימים שלוש,ושנה. אני מרגישה ריקנות זה בא והולך כל הזמן,אני מרגישה שכל היום אני עובדת מנקה מבשלת מטפלת מקלחת עושה קניות , לא נחה לרגע. בעלי קשה לי להגדיר אותו הוא אבא מקסים אהוב על כולם , הוא גבר שעוזר במטלות הבית אבל בכל מה שקשור אלי הכל ב???????????????
אנחנו שוכבים פעם בחודש, הוא כמעט אף פעם לא אומר לי שהוא אוהב אותי, מפרגן,מלטף, סתם נוגע בי.
לפחות פעם בחודש אפילו פעמיים הוא יוצא עם חברים לבלות (כמובן שאני לא מצטרפת הוא טוען שזו יציאת גברים והוא לא מוכן לצרף אותי, אבל גם לצאת לבד אני והוא הוא אף פעם לא יוזם הוא תמיד אומר שהוא רצה ולא יצא..... הוא טוען שהוא מאוד אוהב אותי, והוא כן מקנא לי פעמים , הוא לא מקבל את זה שאני יוצאת מהבית לשום מקום (כמובן שהוא לא מודה בזה ) לאחרונה נוצרו בעיות עם הילד בגן (איבחונים וכ'ו אני במצב נפשי קשה מאוד הפכתי להיות בנאדם רגיש פגיע עצוב וממורמר (ההפך משהייתי ) בוכה המון, יש לי לחצים בראש מלחץ ומחשבות
ובגלל שבעלי לא מפרגן לא מתקרב אני דועכת יותר ויותר
לאחרונה אני הרבה חושבת על גירושים (מאוד מפחיד) 2 ילדים לא קל ולא פשוט
מצד שני רוב הזמן אני לא מאושרת, כל נסיון לדבר איתו להסביר לו, ללא הצלחה (אני לא מאמינה שהוא בוגד בי לפחות לא עד עכשיו) אני בחורה שנראית טוב , למרות שרק לאחרונה הביטחון העצמאי שלי מתחיל לחזור אלי אחרי הלידות העלייה במשקל והרביצה בבית כל הזמן. מה אני מרגישה אליו אני כבר לא יודעת רוב הזמן כלום, הוא רק מעצבן אותי אולי כי אני כועסת ? ריקה? כואבת?
הוא פשוט לא רואה שאני כל ערב בשעה8 במיטה, או מול המחשב (אלו הבריחות שלי מהמציאות) באמת אני רק בת 28 למה גם לי לא מגיע טובבבבבבבבבב
המצב הכללי לא תורם כל הזמן מחודש לחודש מלחמות על כסף ,איך לשלם מאיפה לארגן
אין לי עזרה עם הילדים מצד המשפחה שלו בשום מובן והמשפחה שלי גרה מחוץ לעיר.
לא יודעת מה לעשות אני בחורה לא אמיצה, מפחדת משינויים, וכמובן רוצה או לפחות לנסות להציל את הנישואין
אשמח לקבל עצה, תגובות
תודה מראש (סורי על הבכיינות יתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים לנסות ייעוץ זוגי
דורית כהן14/02/2010דניאלה יקרה, המצב אותו את מתארת קורה להמון זוגות צעירים. יש לחצים מכל הסוגים - כלכלה, חינוך והתפתחות הילדים, מטלות הבית, קריירה - ואתם בסוג של הישרדות מול כל הלחצים. כל אחד מכם זקוק לדברים שונים. את זקוקה לחום ולאהבה, להתעניינות, לליטופים, שיחות, ואילו הוא נדמה לי זקוק כרגע לברוח מן המציאות - להיפגש עם חברים בלעדייך כי שם הוא יכול להיות חופשי ומשוחרר.
בזוגיות חשוב שכל אחד יכול לקבל את הצרכים להם הוא זקוק. חשוב לדעת מהם הצרכים, ולעזור לשני לקבל אותם.
יתכן שנוצר מעגל קסמים ביניכם - מכיוון שאת לא מקבלת ממנו מספיק - יש לך תלונה קבועה והוא שומע אותה ממך רוב הזמן, ו\ו אולי הסיבה שהוא מעדיף לברוח מן התלונות שלך למקום אחר. הקשיבי לקולך, ל"מוסיקה" שלו כאשר את מדברת איתו. לפעמים אנחנו לא שמים לב עד כמה הדיבור שלנו הוא תלונתי...
משהו קרה לאינטימיות שלכם, וחייבים לטפל בכך.
זה שאת כבר חושבת על גירושים - אני יכולה להבין כמה את אומללה, אבל עדיין לא עשיתם משהו בקשר לכך. אילו לא היו ילדים בתמונה - אפשר היה להכריז על כשלון ולהיפרד. אבל מכיוון שיש ילדים - יש לכם אחריות כלפיהם - שעשיתם את המקסימום כדי להציל את הזוגיות, ויש מה לעשות, כי מה שתיארת הוא שלב מאוד אופייני כמעט לכל זוג, שלפעמים ניתן לעבור אותו לבד אך לרוב צריך להיעזר בייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)