מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר תשוקה ביחסיםאנונימית11/10/2007
שלום,
אני נמצאת במערכת יחסים שלוש שנים עם בן זוגי, אנחנו בני 25, הבעיה שבזמן האחרון אולי אפילו בשנה האחרונה, אין לי חשק מיני בכלל, אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי, יש לנו תמיכה הדדית ויחס חם, אך כשזה מגיעה ליחסים אינטימיים, אני כבר לא מרגישה תשוקה כלל, כאילו זה לא גורם לי הנהה ותחושה של תשוקה חזקה.
חשוב לציין שאני גדלתי בלי אבא והוא מבחינתי מייצג את ה"אבא" החסר שהיה מהבחינה שהוא כמו קיר מגן, אבל שוב הייתה איי שם תשוקה.
לפני שנה עברתי הפלה מלאכותית, שכנראה גם זה השיע המון.
האם מישהו יכול להמליץ לי איך אנחנו יכולים להחזיר ליחסים תשוקה ומשיכה מנית???
זה מייאש לפעמים מאוד, כי סה"כ אנחנו אוהבים זה את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פשוט
דורית כהן11/10/2007שלום לך אנונימית,
קורה במערכת יחסים שבה המשיכה הכימית ההתחלתית אינה גדולה, שבמידה והיחסים הופכים להיות פחות שוויוניים - כמו שאת כותבת שהוא מהווה דמות אבהית בשבילך - אזי התשוקה המינית מודחקת מול בן הזוג, והיכולת לראות בו פרטנר למין נעלמת.
האם בעבר היו לך בני זוג אחרים אליהם את זוכרת שנמשכת פיזית יותר? מאוד חשוב בזוגיות למצוא פרטנר שהמשיכה המינית הראשונית כלפיו היא חזקה, כי כל מיניות זוגית צריכה להתמודד מול "פגעי הזמן", שעמום, חזרתיות, חוסר חידוש וריגוש.
יכול להיות שע"י טיפול זוגי שבו תצאו מהגדרת התפקידים הנוכחית, ואת תראי עד כמה את נעשית תלוייה בו וזקוקה לבטחון שהוא מקנה לך ותצליחי לעמוד ברשות עצמך - יש סיכוי שאולי תחזור התשוקה כלפיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)