מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן זוג לא יהודילילי11/10/2007
שלום לכולכן,
אני בחורה בת (אוטוטו) 35 נאה, אטרקטיבית, משכילה. היו לי מערכות יחסים ממושכות אשר - מה לעשות - עלו בתוהו ולא הצליחו. עדיין רווקה.
לפני כחצי שנה הכרתי גבר שהוא לא ישראלי ולא יהודי (אחת מארצות מערב אירופה). מאז הוא בא לבקר אותי כמה פעמים. אני ביקרתי אצלו. אנו בקשר הדוק וממושך. הוא מראה סימני רצינות וטוען שהוא רוצה איתי "הכול".
אני אוהבת אותו והוא אותי אך אז אני נזכרת בהשלכות שיש לשוני בדתות השונות שלנו, לאום שונה וכו' (בשפה אנו מסתדרים - אנגלית) ואני שואלת את עצמי אם אפשר להתעלם מהפערים שעלולים להיווצר. אני מגדירה עצמי יהודיה מאמינה - לא דתייה ולא חילונית לחלוטין. מאמינה באלוהים ושומרת כשרות חגים וזה הכל. לא יצא לנו לדבר על כך לעומק אך הוא טוען שהוא לא נוצרי הדוק וזה כלל לא משנה לו.
מצד שני אני לא צעירונת שיכולה להעביר סתם את הזמן ועליי להחליט מה לעשות. יש לי רגשות כבירים אליו והוא יקר לי.
מה דעתכן? האם אפשר להתגבר על מכשול זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדרשות הרבה יכולות ותעצומות
דורית כהן11/10/2007ליהי היקרה,
זוגיות כזו שאת הולכת אליה זקוקה ליותר כוחות מזוגיות רגילה. צפויים חיכוכים ואי הבנות ופערים במטרות, ובשעות כאלו תהיו זקוקים להמון אהבה, כימייה מינית ויכולת תקשורת בוגרת כדי להתגבר עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)