מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשה פלרטטניתבעל22/02/2010
חברי הנשוי (שידוע לי שאשתי מתה עליו) ניגש לאשתי בשעה שאני עומד לצידה ושואל אולי בצחוק: "מה הדבר שהיית רוצה כרגע"? אשתי מבלי להתבלבל עונה לו: "שתגיד לי איזה יפה את", חברי היה נבוך והתפקע מצחוק, אני חייכתי אך בתוך תוכי הרגשתי לא נעים. מה דעתכם ואיך להגיב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חגי
שירית22/02/2010במקרה המסוים שסיפרת אני לא רואה פלירטוט מצד אישתך. מה שאני כן רטאה הוא צורך שלה במחמאות וחיזוקים.
לו הייתי אתה, הייתי קשובה לצורך הזה שלה ומספקת לה אותו על מנת שלא תחווה חסך ותבקש חיזוקים מאנשים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירית- כל מילה בסלע. וחגי:
עדי בדיחי22/02/2010בהחלט מסכימה עם תשובתה החכמה של שירית. ניכר כי אשתך זקוקה למחמאות (כמו כל אשה) וחיזוקים ואולי לא בכדי היא אמרה זאת לידך. שווה לברר עם עצמך ואח"כ איתה האם אתה מרגיש שאתה מעניק לה פידבק, והפוך, ואולי דרך הסיטואציה עם החבר לגשת אליה ולברר מולה האם היא מרגישה צורך ביותר מחמאות, חיזורים או פידבק.
"אשה פלרטטנית" היא בהגדרה זו אשה הנוהגת לפלרטט, או שפלירטוט הוא דבר אופייני לה. אם להיות כנה, השאלה של חברך לא פחות פלרטטנית מתשובתה של אשתך (כמובן תלויית טון דיבור, הבעה וכו'), וסביר להניח שלא ציפה שהיא תענה "עוגת שמנת". לכן אני לא בטוחה שגם לשאלתו אין חלק בתגובתה.
כיוון שתארת סיטואציה אחת ולא הזכרת "רבות אחרות", אינני משוכנעת שהיא אכן נוהגת לפלרטט עם הרבה גברים, ולכן שווה לקחת את המתנה הזאת- הרמז הזה לצורך שלה- ולנתב אותו להעלאת הפתיחות והכנות ביניכם, ובהזדמנות להראות לה שאכן ממך היא מקבלת את הפידבק האמיתי. יש לך הזדמנות לכך, וזהו פידבק חשוב לכל אשה.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)