שאלה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה...
    עדי
    25/02/2010

    קוראים לי עדי ואני בת 20 והחבר שלי בן 24 אנחנו ביחד כבר 8 חודשים(עדיין לא שכבנו,אבל עושים דברים אחרים) מאז שהכרתי אותו הייתה לו את התכונה הזאת לבחון במבטים מאוד ממושכים בנות אחרות ועוד להגיד משפטים כמו "איזה גוף יש לה, איזה אגן, איזה חזה,איזה רגליים וכו" גם כשהוא נימצא ליידי (וזה לא שאני מכוערת או משהו גם נחשבתי לילדה הכי יפה בביה"ס בלי להשוויץ או משהו) בהתחלה הייתי זורמת איתו ומקבלת את זה בצחוק והייתי מבליגה על זה, אבל בזמן האחרון זה כבר מתחיל ממש לעצבן אותי כי לדעתי זה מאוד מעליב וחסר טאקט ואמרתי לו את זה כאשר שוב קרה מקרה דומה לזה שציינתי קודם - הוא כמובן אמר שזה בצחוק ושאני נשחפת ומגזימה עם התגובות שלי.... בקיצור יוצא שאני לא בסדר והא מושלם

    השאלה שלי : למה הוא מסתכל תמיד על בנות אחרות ונותן לי הרגשה כזו שהוא רוצה אותן יותר (למרות שהוא אומר שלא חסר לו שום דבר ואני האחת בשבילו ואוהב אותי וכו')
    תודה מראש.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הי עדי

    עדי בדיחי
    25/02/2010

    את מתארת מצב מאוד שכיח, מפעם לפעם עול פה הסוגיה הזאת.

    חשוב למצוא את האיזון בין להגביל אותו ובכך להביא, אולי, להסתרה מצידו לבין הכבוד שלך ואיפה את מרגישה פגועה או לא מושכת כתוצאה מהתנהגות כזאת.

    חשוב שיבהיר מדוע הוא חושב שאת נסחפת בתגובותייך, אולי בשיחה כזאת הוא יביע את משיכתו אלייך ומדוע את אטרקטיבית בעיניו, ומדוע הוא מממש גם את הרצון והצורך לראות דברים יפים אחרים.

    אני בהחלט מבינה אותך, הרבה נשים (וגברים) יוכלו להזדהות עם תחושת חוסר הביטחון שדבר כזה מביא. אבל אני גם משוכנעת שאם תשימו פוקוס בשיחה משותפת על מה זה עושה לך, למה, אל מול- מה הוא מרוויח מזה, מה זה מעיד על הקשר ועלייך- בעיניו.. דברים יראו מעט אחרת ויתגמדו בעוצמתם.

    זכרי שגברים מונעים הרבה פעמים מויזואליות, וחלק מהאישורים לגבריותם הוא אותם מבטים וחיזורים (במרכאות) עבור בנות המין השני. עבורנו הנשים- מאוד חשוב לנו שיביעו בפנינו שאנחנו כן אטקרטיביות ומושכות, וכמובן מחפשות את זה על ידי תשומת לבם של הגברים, לא? גם התפוסים! כך שלכולנו יש "תפקידים" ובעוד את מוחמאת מגבר שהחמיא לך, שהסתכל עלייך, כך גם הוא כנראה רוכש גבריותו מחדש, או מרגיש עדיין אטרקטיבי אם עדיין מרשה לעצמו לבחון אחרות.

    נסי לבדוק גם את הכיוון הזה מולו, והכי חשוב שתסבירי לו מה זה גורם לך להרגיש, ומה היית רוצה שיביע מולך.

    בברכת הצלחה
    עדי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו