מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקרה מוזר שקרה לילסמדר13/10/2007
ערב טוב עמדתי ליד בעלי באולם אירועים, גבר אחד שמכיר אותנו ניגש אלינו ופתאום נעמד מולי מעט חייך והביט בי זמן ממושך לעינים וכל זה בנוכחות הבעל. אותי הוא מיגנט כי ציפי תי שיואמר דבר מה- הוא שתק ורק הביט והתעלם מבעלי. בדיעבד, אני מצטערת שלא שאלתי אותו: "האם קרה משהו" ?או: "כן, מה רצית"? פשוט מרוב שהיתי במבוכה הרגשתי כאילו בלעתי את הלשון. לבסוף נשברתי, חייכתי אליו מעט מרוב תדהמה וברגע זה הוא הלך לדרכו לחפש את אשתו באולם. זה אדם מאד אינטלגנטי ובעל תפקיד רם...., אני לא מבינה מה זה היה צריך להיות, ניסיתי לחשוב לעצמי ואני אומרת: אם גבר רוצה לחזר או להתחיל אם איזה בחורה/אישה , לא עושה זאת בנוכחות הבעל, לא כן? אז מה לדעתכם נראה הדבר, זה הרי לא התנהגות נורמטיבית.. תודה על המענה שאקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתגובה- תודה.
לסמדר14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נענית לפלירטוט
יהודית ברגמן14/10/2007סמדר יקרה!
דומני שבמידה ואותו גבר מודע לבעיה כלשהי בזוגיותו, ואם יפנה לפורום זוגיות ונישואים, נענה לו בהתאם. ואילו לגבייך, הגבת כפי שהגבת באותו ארוע ואילו אחרי שהלך, החלו התהיות בינך לבינך והצטערת שלא הגבת אחרת לצידו של בעלך. למה זה מציק לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשי לי להניח JJ
מניח תפלים14/10/2007אני לוקח את זכות המענה מסמדר ומניח הנחות במקומה. יתכן ועל ראש הגנב בוער הכובע. בגלל תפקידו הרם של אותו מכר, את מצטערת שלא הגבת בחיוב לפלירטוט, או לחילופין, חוששת מתגובתו של בעלך שהעלה חשד, או שנורא נורא דואגת למצבו הנפשי של אותו מכר, או סתם משועממת. משועממת מבעלך ומעלה באוב היסטוריות בתקווה להחזיר את השעון אחורה ולהיעתר למבטיו של אותו מכר רם ונישא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליהודית
לסמדר14/10/2007שלום רב. ברצוניט להתייחס לתגובתך. מדוע זה מציק לי? א. לאחר שאני והגבר שתקנו ארוכות ורק הבטנו אחד לשני בעינים, כשהלך הרגשתי כמו מטומטמת. כי באותו רגע הייתי צריכה לשאול אותו: "האם קרה משהו?", "מה רצית"? "מדוע אתה מסתכל"? וכד'. כי אני לא מבינה עד עתה מה גרם לו להביט בי זמן לא מעט ועוד בנוכחות בעלי!! . ונגיד והתלהב מיופיי או רצה לנסות לגשש בענייני הפלרטוט..., אז איך עושים זאת ליד הבעל, האם לא מפחד ממנו, האם אין לו טיפת רספקט או כבוד לבעלי????, בגלל שבעלי היה נוכח אני בספק אם ניסה "להתחיל איתי", לכן, אני רוצה לשאול אם יכולות להיות עוד סיבות הגיוניות לפשר התנהגותו. הרי הוא לא שתיין שאין לו שליטה במעשיו!!, וגם קשה לי להאמין שיש בינו לבין אשתו בעייה בזוגיות, כי למראית עין הם תמיד הולכים ברחוב שלובי זרוע כעין זוג יונים (או לעיתים יש מקרים שזה הצגה לסובבים.??? ). בשורה התחתונה: מעולם הייתי בסיטואציה שכזאת, שאדם נשוי, לא צעיר, בפורום מלא, - יעמוד מולי ליד בעלי ויביט בי זמן לא מעט לעינים. ומעניין אותי תגובתך מההביט הפסיכולוגי ומודה לך מאד על התייחסותך למכתבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חסר לו. גם לך JJ
מניח תפלים14/10/2007מתרפקת על הרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר חיה בסרט בורקס ..תורכי
מנתחת מערכות14/10/2007פנייתך תמוהה, מעלה גיחוך , מחד ...הוא מיגנט אותך ...ציפית שיאמר דבר מה ..
בקיצור...תתקשרי אליו ודברי איתו ,, נראה לי שאתם מכירים הכרות "עמוקה" !!!
או שאת מפנטזת על תסריט שהיית רוצה שיתגשם ,,מה את מצפה מהפורום ????
שיחפשו עבורך את האינטיליגנטי בעל התפקיד הרם ???!!
חיה בסרט .. בורקס..תורכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמור ביותר
לסמדר16/10/2007אני פניתי אליך בשאלה בנושא: מקרה מוזר שקרה לי" , ומשהוא השתמש בשמי ובאיימל שלי בפורום אחר לאחד בשם רונן, ואני כלל לא כתבתי לו. פניתי אך ורק אליך. אני רואה זאת בחומרה שעושים ממני צחוק, משתמשים בשמי ובאיימל שלי ומעתיקים את זה בפורומים אחרים. פניתי למנהל הפורום, והוא פתר לי את הבעייה. ההתנהגות של הליצן שעשה זאת מגעילה ביותר, כנראה זה אדם משועמם בחייו (או בחורה) . אני פניתי אליך ורק אליך בשאלה זאת ואנשים אחרים מעתיקים את הבעייה וכותבים לאחרים ומנסחים כרצונם כאילו אני כתבתי. בעיני זה חמור ביותר, חבל שציינתי לפני רב רב את האיימל שלי, מנהל הפורום אמר שזה קורה, שלא אשתמש באיימל או לשנותו. תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר ליהודית ולא לרונן
לסמדר16/10/2007מה קורה כאן????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)