מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואיןשלוקומו14/10/2007
שלום
סיפור מורכב: אנחנו זוג בני 45 נשואים 10 שנים עם ילד בן 9 .
אין ביננו כמעט שום דבר משותף לא תוכניות תואמות בטלוויזיה לא במחשב נושאים דומים,כל אחד בפינה שלו מצבים לפעמים של אי נוחות להיות יחד, שתיקות ארוכות
מין נדיר ,אין נשיקות כבר שנים,
יש פה מערכת תלותית ביותר, אני עם "אגורופוביה" זה מקשה עליה לעשות דברים שקשורים למרחק מהבית,אני מזעיק אותה במקרה של התקף פאניקה.
אנחנו כל היום יחד ופה אולי הבעיה,אין לנו מה להביא מבחוץ שיביא עיניין ,או סתם פחות לראות אחד את השני (אני חושב שגם היא תלויה בי בכל מיני ,היא אולי תלויה בתלות שלי בה )
דיברנו על דירות נפרדות לא במרחק גדול,היא מוכנה לתמוך בי (גם אני בה) וגם שהילד יהיה לידי בלי ימי ביקור וכאלה אותו בית ספר אותה שכונה ללא גירושין כרגע לפחות ,אנחנו לא בריב אבל לא טוב לנו !!!
אנחנו פוחדים לממש את הניסיון המוזר הזה כל אחד ופחדיו הוא .
הכי חשוב לי מה עושים שלילד לא יהיה רע מזה ?
מה אומרים לו זה ניסיון ?
אני מקווה שהעברתי את התמונה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
דורית כהן14/10/2007היי שלוקומו, ממה שאתה מתאר אני חושבת שרצוי לקחת ייעוץ מקצועי לגבי הצעדים שחשבתם לעשות. אולי דרך בית הספר של הילד לפגוש פסיכולוג חינוכי ולהתייעץ איתו. אני סקרנית - האם ניסיתם לעבוד על איכות הזוגיות אי פעם? בייעוץ זוגי או סדנאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישואין
שלוקומו14/10/2007שלום ותודה
לא ניסינו ,(מה יהיה עם הסקרנות שלך ?)
עוד אין החלטה סופית אבל זה הולך להיות איך שאני רואה את החיים פה כרגע .
ביי יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)