נישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואין
    שלוקומו
    14/10/2007

שלום
    סיפור מורכב: אנחנו זוג בני 45 נשואים 10 שנים עם ילד בן 9 .
    אין ביננו כמעט שום דבר משותף לא תוכניות תואמות בטלוויזיה לא במחשב נושאים דומים,כל אחד בפינה שלו מצבים לפעמים של אי נוחות להיות יחד, שתיקות ארוכות
    מין נדיר ,אין נשיקות כבר שנים,
    יש פה מערכת תלותית ביותר, אני עם "אגורופוביה" זה מקשה עליה לעשות דברים שקשורים למרחק מהבית,אני מזעיק אותה במקרה של התקף פאניקה.
    אנחנו כל היום יחד ופה אולי הבעיה,אין לנו מה להביא מבחוץ שיביא עיניין ,או סתם פחות לראות אחד את השני (אני חושב שגם היא תלויה בי בכל מיני ,היא אולי תלויה בתלות שלי בה )
    דיברנו על דירות נפרדות לא במרחק גדול,היא מוכנה לתמוך בי (גם אני בה) וגם שהילד יהיה לידי בלי ימי ביקור וכאלה אותו בית ספר אותה שכונה ללא גירושין כרגע לפחות ,אנחנו לא בריב אבל לא טוב לנו !!!
    אנחנו פוחדים לממש את הניסיון המוזר הזה כל אחד ופחדיו הוא .
    הכי חשוב לי מה עושים שלילד לא יהיה רע מזה ?
    מה אומרים לו זה ניסיון ?
    אני מקווה שהעברתי את התמונה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ

דורית כהן
    14/10/2007

היי שלוקומו, ממה שאתה מתאר אני חושבת שרצוי לקחת ייעוץ מקצועי לגבי הצעדים שחשבתם לעשות. אולי דרך בית הספר של הילד לפגוש פסיכולוג חינוכי ולהתייעץ איתו. אני סקרנית - האם ניסיתם לעבוד על איכות הזוגיות אי פעם? בייעוץ זוגי או סדנאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישואין

שלוקומו
    14/10/2007

שלום ותודה
    לא ניסינו ,(מה יהיה עם הסקרנות שלך ?)
    עוד אין החלטה סופית אבל זה הולך להיות איך שאני רואה את החיים פה כרגע .
    ביי יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו