איך בוחרים מטפל/ת??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים מטפל/ת??
    שרון
    28/02/2010

שלום רב אני ובן זוגי חברים כבר 6 שנים, בשנה האחרונה, מערכת היחסים שלנו נמצאת בהידרדרות
    לפני שבוע התקיים בנינו ריב גדול ממש, השלמנו...וכעת שנינו מאמינים שבכדי להציל את מערכת היחסים בנינו אנחנו זקוקים לעזרה מכוונת מבחוץ- יעוץ זוגי, שנינו מוכנים לתהליך וחוץ לחזור לימים של פעם...כיצד אני בוחרת מטפל/ת,??? איננו נשואים, אנחנו עומדים לפני.... אך החלטתי לברר עם עצמי כמה דברים לפני החתונה...אנו חייבים עזרה! אשמח אם תעזרי לי ותכווני אותי, להיכן כדאי ללכת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים מטפל/ת??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שרון

שירית
    01/03/2010

ראשית אני מברכת אתכם על הצעד החשוב שהחלטתם לקחת.
    תיראי, לגבי בחירת מטפל, אין כללים. לפעמים שם של מטפל עובר מפה לאוזן ומקבלים המלצה אישית מאדם שעבר טיפול אצלו. לפעמים פשוט בוחרים מטפל אקראי על סמך אינטואיציה ומבררים בפועל אם האינטראקציה עובדת. הכימיה עם המטפל היא שווה לכימיה עם כל אדם שיוצרים איתו קשר, או שזה עובד או שלא.
    לא נראה לי שבפורום הזה תוכלי לקבל המלצה על מטפל מסויים, אבל אני יכולה להגיד לך ,שבאינטואיציה שלי דורית מצויינת.
    בהצלחה, שירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו