שלום,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום,
    :(
    09/04/2007

שלום,
    אני סטודנטית צעירה ויש לי חבר כבר הרבה זמן. בזמן האחרון, הוריי החלו לשאול אותי האם יש לי כוונות רציניות להתחתן עם חברי והתשובה היא כן (זאת לאחר ששוחחתי עם חברי והחלטנו יחד שכן) הבעייה היא שהוריי לא מרוצים מכך, הם אוהבים מאד את חברי אבל ישנם כמה מכשולים בעיניהם כמו: חברי לא מגיע ממשפ' עשירה- בניגוד אליי, חברי לא לומד מקצוע נחשב- כמוני, הדברים הללו מפריעים מאד להוריי והם כל הזמן דואגים להזכיר לי למצוא אחר...אני וחברי באים ממשפחות שונות לחלוטין בסגנון החיים, בתפיסות ובחינוך שקיבלנו. חשוב לומר כי מעולם חברי לא מנע ממני כלום אלא להיפך, תמיד פינק אותי, קנה לי ותמיד גרם לי להרגיש "מלכה"- ואני לא חושבת שזה קשור למשפ' ממנה באתי אלא פשוט אוהב אותי מאד.
    אני אוהבת את חברי מאד מצד אחד, אך רוצה לחיות ברמת חיים גבוהה ורוצה עתיד מובטח,והוריי מערערים אותי, בראשי מהדהדות מחשבות והתלבטויות כמו, האם אפשר להתחיל כמו כל זוג צעיר ולבנות את עצמינו, האם נצליח? האם אני צריכה למצוא אחר???
    מה עליי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנערה מבית טוב...

יהודית ברגמן
    09/04/2007

את הרי לא שלימה אם הוא הראוי לך - לכן אל לך למהר. הוריך מבררים מתוך דאגה לך, הסטודנטית הצעירה! ואת היא זו שצריכה להחליט מה חשוב לך בחיים - כסף- לו הורגלת והבטחה כלכלית לעתיד, (וברור מדבריך שפינוק חומרי ומעמד חשובים לך ביותר) או חבר לחיים ואהבה אמיתית. ואפשר שילוב של השניים.(יש בחברה אנשים עם עתיד כלכלי בטוח אבל חיי זוגיות מאוד לא מאושרים וההיפך). את עדיין צעירה ואין לך לאן למהר, ומה שחשוב - שבסופו של תהליך, תחליטי א ת בלבד מה או מי טוב לך יותר ומה עדיף לך בחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!!!

:(
    10/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו