מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותאסי02/03/2010
אני נשוי כבר 6 שנים ויש לי שני בנות.
אשתי ואני חיים חיי משפחה ללא זוגיות כמעט בכלל לאורך כמה שנים התדדירות של יחסי המין מאוד נמוכה ואנו רבים על זה המון .
היא טוענת תמיד שאין לה מה להסתיר ושהיא לא בוגדת בי ואני די משוכנע בזה עד שאני חושב על התדירות שהיא לפעמים הגיע לאחת לחודשיים , ובנוסף אני לא מרגיש ממנה שום חיבה פיזית נגיעות וכו.
גם שאנו שוכבים היא די מגבילה אותי בלנגוע בה.
האם יכול להיות שאני עיוור והיא כן בוגדת בי?
האם תדירות כזו ביחסי המין הגיונית , בעוד היא טוענת שהיא כן אוהבת ולא בוגדת .
אשמח לתשובה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אסי
עדי בדיחי05/03/2010אני חוששת שהשאלה היא לא עצם בגידה או לא. נשמע מדבריך שהמצב שאתה מתאר נמשך הרבה מאוד זמן, הגבלת המגע, אתם "חיים חיי משפחה ללא זוגיות..".
לא הזכרת האם אתה אוהב אותה, למעשה לא נגעת כמעט ברגש.
אני חושבת שבמצב כזה - פניה לאיש מקצוע, לטיפול אישי ו/או זוגי- תהיה יעילה עבורכם ותוכל לכוון אותך יותר.
מאחלת הרבה בהצלחה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)