פרידות וחזרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה

BAR
    19/02/2011

תשמע אני גם נמצא בתקופה כזו עכשיו והסיפור שאתה מספר ממש מתחבר אלי לכן אני יכתוב מה שלגבי ואולי זה יתאים גם למצבך אני חושב שהבעיה היא בנו ולא בהם אנחנו מרגישים חנוקים ולא הם למה ? כי יש מצבים שאנחנו זקוקים לחנק הזה ולכן אנו מרגישים אותו הכוונה שלי יש לנו מצבים שאנחנו צריכים את החיבוק דוב הזה והם מרגישות בזה ונותנות לנו אותו אבל אם אנחנו ננהג באיפוק במצבים האלה אז הם לא ירגישו צורך וגם אם כן הם ירתעו מלהידבק אלינו יותר מדי ואז נצליח להיות אתם בזוגיות טובה רק צריך להיות חזקים ולדעת לא לחבק יותר מדי ולא לדרוש שיחבקו אותנו יותר מדי כי אז גם במצבים שלא נצטרך זה יבוא ונרגיש חנוקים ושוב יהרס הקשר אם אתה בן מזל קשת אתה צריך את החופש הזה מאד ואם היא סרטן אז יש לה את התלותיות בך ולכן לדעתי זו הדרך אשמח לשמוע אם עזרתי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידות וחזרות
    שלומי
    04/03/2010

אני בן 28 יוצא עם מישהי בת 23 כבר שנתיים וחצי ואנחנו הרבה ניפרדים וחוזרים בגללי
    היא רוצה אותי לתמיד ואני הורס כל הזמן
    אני נפרד ממנה כי אני מרגיש חנוק אחרי כמה ימים שהיא איתי
    יש לי לחצים בחילות לא יודע למה לקחתי כדורים הפסקתי יצאתי לחופשות להתאוור וכל פעם שחזרתי אליה זה לא החזיר הרבה זמן ושוב אמרתי לה אני נלחץ אני רוצה להיות לבד
    היא בחורה טובה ואוהבת אותי כמו שלא יודע עם יאהבו אותי
    הי מוכנה לעשות הכל בשביל שזה יצליח ואני הורס כל פעם מחדש
    הקשר ביננו טוב ואנחנו מתאימים באופי מבחינת אהבה אני לא יודע עם אני אוהב אותה כמו שצריך לאהוב אולי בגלל זה קורה לי כל המצב שאני נלחץ ויש לי בחילות ומחשבות מה יהיה זה זה זה לא זה התיאבון שלי גם חלש מרב שאני חושב
    עכשיו אנחנו לא ביחד ומדברים לפעמים אפילו פעם אחת ניפגשנו ושכבנו והיה מדהיםאם אני חושב על זה שיהיה לה מישהו חדש זה עושה לי רע ומפחיד
    אני מפחד להפסיד אותה בגלל זה חלק מהפעמים שחזרתי אליה היתה מהסיבה הזאת
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידות וחזרות

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    04/03/2010

אולי יש לי פחד ממחויבות ואני כל הזמן רוצה להיות חופשי או זה לא מספיק חזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    04/03/2010

אולי בגלל שזה קשר ראשון זה ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שלומי

עדי בדיחי
    05/03/2010

ממה שאתה מתאר עולה לי תחושה שאתה מאוד חרד מקשר זוגי באופן כללי. אתה מדבר בין היתר על חוסר תיאבון, בחילות- אלו סימפטומים שיכולים להעיד על מתח נפשי, רגשי, או חרדה.

כן, אני חושבת שנגעת בנקודה- מעבר לכך שזה קשר ראשוני, יש פה מחוייבות, וכשהיא מתקיימת בפועל- לכמה ימים- אתה כבר מרגיש את החנק הזה.

עוד דבר, ייתכן מאוד שמתאים לך סוג מסוים של זוגיות ולא זוגיות שהיא חונקת מדי או לא מאפשרת לך מקום פרטי משלך. יתכן ובאופן טבעי אתה אדם המחפש חופש.

אך מהדברים שכתבת, נשמע שאתה אכן חושש מהמקום הזה של:

1. מחויבות- ביחד
    2. חופש- לבד

ז"א- חוויתי ממה שכתבת שאתה חי על שני קצוות.. האחד- אני צריך חופש אבל פוחד נורא מהלבד, והשני- אני מאוד רוצה בקשר כי הוא טוב לי- אבל פוחד מהחיבוק דב, מהחנק הזה..

אני מניחה שדיברתם וחשבתם יחד על איך חוזרים להיות יחד בפחות עוצמות או בפחות איום על החופש של כל אחד מכם. נשמע שהיא מ-אוד אוהבת אותך ונתנה לה המון הזדמנויות. אני מציעה שלא תאבד את ההזדמנות הבאה, וכדאי שתתייעץ עם איש מקצוע מעבר לפורום על מנת לדעת איפה הדברים קשים לך.. אם תמצא את שורש הבעיה- תוכל לטפל בו ביתר קלות ומשם להמשיך לתוך זוגיות בה תרגיש את מקומך ולא תרגיש מאויים שאולי החופש נלקח לך. מעבר לכך טיפול או ייעוץ למספר פגישות יוכל בהחלט להסיר את תחושת האשם שמלווה אותך- שתמיד בגללך אתם נפרדים.

סה"כ נשמע שיש ביניכם חיבור אמיתי, ואם עלית על כך שאתה צריך לנבור ולחפש בעצמך את המוקד להתנהגותך- עשה זאת ביסודיות, ובכך תמנע ותחסוך את העוצמות שבכל פרידה כזאת.. ויותר מכך, תרוויח מודעות עצמית גבוהה יותר ויכולת אמיתית להישאר בזוגיות ועדיין להרגיש גם אדם פרטי.

יש ביחד ביחד ביחד שהוא חונק .. ויש גם ביחד שמאפשר את הלחוד וכבוד לפרטיות, לחופש, למקום הפרטי שלך. אני משוכנעת שבידך לעשות את המהלך הזה עבורך ועבורכם.

בהצלחה רבה
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שלומי
    05/03/2010

יכול להיות שאני לא אוהב אותה מספיק בגלל זה זה קורה לי?
    אבל אם יהי לה מישהו אחר זה יכאב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי היקר

עדי בדיחי
    05/03/2010

לא נשמע לי שיש פה עיניין של רגש כמו הפחד שלך להיכנס למקום מחייב, ולכן ייעצתי לך לגשת לאיש מקצוע ולברר מאיפה הדברים נובעים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו