מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי במגעבר06/03/2010
אני בת 23, בקשר ראשון עם בחור מקסים, אך יש לי קושי רציני במגע איתו.
הוא כמובן רוצה להתקרב כמה שיותר, ביקשתי ממנו להיות סבלני והוא מקבל את בקשתי בהבנה.
אני מרגישה שהכל קשה לי, מרמת הנשיקות וללכת חצי מחובקים..
אני לא יודעת כמה הוא יצליח להיות סבלני, וחבל לי לאבד אותו, אבל באמת קשה לי ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להצליח להתגבר על זה..
אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר משיכה פיזית
דורית כהן07/03/2010בר יקרה, היי קשובה לעצמך ולגופך. הרבה פעמים הגוף יודע לפני שהנפש קולטת. האם את מרגישה רצון לגעת בו? האם יש משהו - לפני הנשיקות - שכן נהנית ממנו בהיבט הגופני? להחזיק ידיים? ללטף את הפנים? אם לא קיים שום דבר שאת נהנית ממנו ומופיעה אצלך רק תגובה של התגוננות ורצון לעצור את מה שקורה ביניכם - אז כנראה זה לא הקשר הנכון עבורך. אולי שווה לעשות הפסקה ולראות איך את מרגישה. לפני הפסקה ממש - את יכולה לעשות רק תרגיל במחשבתך: האם זה מופיע לך כהקלה כאשר הפגישה איתו מסתיימת? האם יש לך מועקה לפני הפגישה איתו? כל הדברים האלו לא קורים בקשר של אהבה ומשיכה. קורה בדיוק ההיפך, את רק מחכה לרגע שתיפגשו והוא חסר לך כאשר נפרדים, ושניכם לא רוצים להפסיק לגעת איש ברעהו.
אז או שהוא לא מתאים לך - קורה הרבה שבני אדם לא מתאימים פיזית וממש לא רצוי לטפח יחסי זוגיות עם מישהו כאשר זה המצב, שלא ניתן לשנות אותו. יש גורמים פיזיולוגיים שקובעים אותו, כמו ריח גוף, הופעה חיצונית, ועוד דברים.
אפשרות אחרת היא שיש לך מעצורים רציניים וחסימות רגשיות - ושווה אולי להגיע לייעוץ פסיכולוגי אישי - לא זוגי - על מנת לחקור מעט מה חוסם אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
בר07/03/2010אני כן נהנית מלהחזיק ידיים, וליטוף פנים. זה נכון שהוא לא בדיוק הטיפוס שאני נמשכת אליו אבל הוא כן חמוד ומאוד מקסים, מבין ותומך. המגע שלו לא דוחה אותי לגמרי פשוט קשה לי להשתחרר ולהכנס לזה.. זה קשר ראשון בגיל מתקדם יחסית ואני מקווה שעם הזמן זה יבוא לי.....
נקווה שהוא עוד יהיה שם :-P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)