מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מפסיקה לבכותנשואה טריה07/03/2010
המשך....
אני לא יודעת מה לעשות, הוא אף פעם לא התנהג אלי בכזה זילזול ,ואדישות .הכל נראה לו בסדר ואני בוכה בלי סוף ...נמאס מכל הריבים המפגרים האלה והייתי רוצה שיעזרו ויקשיבו לי כי להתמודד עם זה אין לי כוחות .בעבר הציעו לי ליצור קשר עם מטפל זוגי אבל כמו שאנימכירה אותו הוא רק יצחק עלי ועל עצם הרעיון ופשוט יזלזל יותר .
כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי ,מרגישה שבחיים לא נתקלתי במצבים כאל ה ושאני צריכה להתמודד עם מישהו בן 28 אוטוטו בעל אינטליגנציה ריגשית של ילד בן 5
מה לעשות ,אני נהפכת למרירה בכל יום שעובר וזקוקה להקשבה ..
נשואה טריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שוב
עדי בדיחי08/03/2010אני מצטערת על מה שאת עוברת. אני זוכרת וגם קראתי את הודעתך הראשונה כאן בפורום, לפני כשבועיים.
אמת שהצעתי לך לנסות טיפול זוגי, אך מהדברים שהעלת כאן נשמע שהמצב לא מאפשר זאת. לכן, על מנת לקבל בכל זאת תמיכה בשביל עצמך, אולי כן שווה וכדאי לגשת לייעוץ אישי עבורך, ובכך לקבל כלים להתמודד עם המצב.
כאן בפורומים, את בהחלט מקבלת את מירב האמפתיה והרגישות, בהחלט נשמע שאת סובלת במערכת הזאת ולא טוב לך. אבל מגיע לך יותר מזה- מגיע לך מישהו מקצועי שיוכל להכיל את כל המכלול ולעזור לך, יד ביד, להתמודד עם המצב.
מקווה שתוכלי לעשות זאת עבורך- אני סומכת עלייך.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה יועצת שטיפלה בנו
טלי08/03/2010מכירה יועצת שטיפלה בנו לפני שנה בערך ומאוד עזרה לנו
אוכל לתת לך את הפרטים שלה אם את רוצה
כי נראה לי שזה יהיה הכי טוב ואפקטיבי עבורך לפי הדברים הקשים שכתבת
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)