לא מפסיקה לבכות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מפסיקה לבכות
    נשואה טריה
    07/03/2010

המשך....
    אני לא יודעת מה לעשות, הוא אף פעם לא התנהג אלי בכזה זילזול ,ואדישות .הכל נראה לו בסדר ואני בוכה בלי סוף ...נמאס מכל הריבים המפגרים האלה והייתי רוצה שיעזרו ויקשיבו לי כי להתמודד עם זה אין לי כוחות .בעבר הציעו לי ליצור קשר עם מטפל זוגי אבל כמו שאנימכירה אותו הוא רק יצחק עלי ועל עצם הרעיון ופשוט יזלזל יותר .
    כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי ,מרגישה שבחיים לא נתקלתי במצבים כאל ה ושאני צריכה להתמודד עם מישהו בן 28 אוטוטו בעל אינטליגנציה ריגשית של ילד בן 5
    מה לעשות ,אני נהפכת למרירה בכל יום שעובר וזקוקה להקשבה ..

נשואה טריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מפסיקה לבכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שוב

עדי בדיחי
    08/03/2010

אני מצטערת על מה שאת עוברת. אני זוכרת וגם קראתי את הודעתך הראשונה כאן בפורום, לפני כשבועיים.

אמת שהצעתי לך לנסות טיפול זוגי, אך מהדברים שהעלת כאן נשמע שהמצב לא מאפשר זאת. לכן, על מנת לקבל בכל זאת תמיכה בשביל עצמך, אולי כן שווה וכדאי לגשת לייעוץ אישי עבורך, ובכך לקבל כלים להתמודד עם המצב.

כאן בפורומים, את בהחלט מקבלת את מירב האמפתיה והרגישות, בהחלט נשמע שאת סובלת במערכת הזאת ולא טוב לך. אבל מגיע לך יותר מזה- מגיע לך מישהו מקצועי שיוכל להכיל את כל המכלול ולעזור לך, יד ביד, להתמודד עם המצב.

מקווה שתוכלי לעשות זאת עבורך- אני סומכת עלייך.
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה יועצת שטיפלה בנו

טלי
    08/03/2010

מכירה יועצת שטיפלה בנו לפני שנה בערך ומאוד עזרה לנו
    אוכל לתת לך את הפרטים שלה אם את רוצה

כי נראה לי שזה יהיה הכי טוב ואפקטיבי עבורך לפי הדברים הקשים שכתבת

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו