מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה יהיה הסוף?טל09/03/2010
היי .. טוב זה כמו סיפור חיי..
אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים..
אני רוצה לשתף פה אותכם ואני אשמח לתגובה ..
כמובן שהכל בהתחלה ורוד... אבל אחרי חצי שנה פיתאום התחילו כל הריבים...
האמת אני תמיד שם בשבילו ותמיד תומכת ותמיד עוזרת ומקשיבה...
והוא ההפך הגמור ממני..
האמת.. זה די הזוי אבל הוא ליפעמיים מרים ידיים.. אני מאוד מאוד צעירה בשביל זה
ואני אוהבת אותו.. אבל אני גם בטוחה שזה בה מתוך הרגל..
גיל 17 זה ליגיטימי להיסתכל על בנות אחרות.. אבל יש גבול..והוא את הגבול לא מבין ולא רוצה להבין ולא מסוגל ביכלל...
אני בחורה שמאוד משקיעה בעצמי... אבל הוא תמיד מזלזל אפעם לא מחמיא או זורק איזו מילה טוב..
אני שותקת ומחביאה הכל בפנים.. יש דברים שאני מנסה לדבר איתו... אבל הוא מבקש סליחה..
אבל הוא בכל זאת נישאר אלים.. ואפילו מקלל..
לא מגיע לו אותי ואני בטוחה בזה! אני שווה יותר...
יש לי אופי ולא בקטע של להשוויץ אבל אני טובה מדי אני מוותרת.. וקשה לי להיות " הרעה "
אבל אני גם לא צריכה להיות הרעה בשביל שהוא יתנהג יפה..
אני מאוד מתוסכלת הוא הורד לי את הביטחון הוא הולך איתי בקניון ואומר לי שהוא רוצה שאני יקנה שמלה כמו שזאת לובשת או ההיא... וזה די מעליב.. הוא מיסתכל על כל אחת... ושוב זה לגיטימי ועוד בגיל הזה.. אבל איפה הכבוד שלו ביכלל מולי?!
את הביטחון הוא הוריד לי...
את החברות האבדתי ביגללו..
לא נישאר לי כלום... ואם אני יאבד אותו.. אני ישאר לגמרי לבד..
אני מנסה לדבר איתו על זה שאני לבד.. אבל הוא לא מיתייחס..
אנחנו גם שכבנו ואני חושבת שביגלל זה גם קשה לי קצת לשחרר ממנו...
וליפעמיים יש רגעים שהכי כיף לי איתו אבל יש רגעים שאני יכולה לבכות יום שלם..
רציתי לדבר על עוד משהו.. ילד בגילו שלו די צופה בסרטוני סקס..
מאז ששכבתי איתו זה די מפריע לי.. המחשבה שלי שהוא מיסתכל על מישהי אחרת ומדמיין אותה
אז מה איתי בסקס הוא ביכלל נימצא?
איך אפשר להיתגבר על דבר כזה?
וביכלל מה יהיה הסוף עם המערכת יחסים הזאת?
לאחרונה אני מרגישה שהכל מתחיל להיתפרק.. אבל אחרי הכל יש תמיד את הצד הקטנטן שאני אומרת שיהיה לי קשה בלעדיו למרות הכל...
ואני יודעת שזה לא לנכון אחרי הכל לחשוב עליו ככה..
אני מאוד מעריכה מחבקת אוהבת ומראה חום ואהבה.. אבל נישבר לי.. ואני מרגישה שבורה לגמרי..
אשמח אם תעזרו לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקצרה
בני-ילד טוב09/03/2010נכנסתי לשנייה וראיתי את מה שכתבת,
אכן קשה מאוד לחיות בצורה כזו, מה גם שאת מפרטת בדיוק את הבעיה,
אז פשוט תשבי שוב ותקראי אבל הפעם מהצד של צד ג',,,
אני בטוח שתסיקי את המסקנות לבד,
ובגלל שזה לא צחוק וכדי להתריע בכל הכוח אני אוסיף את מסקנותיי,
את שווה הרבה הרבה יותר ! רואים את זה בכושר הניתוח שלך,,,
אסור להישאר אפי' יום אחד עם אדם אלים מילולית ופיזית כאחד ! לא באת לעולם כדי לתקן אותו !
את לא נשארת לבד. נקודה.
יש עוד הרבה דגים בים,
והכי חשוב שתדעי,
שכשמפנים מקום לאהבה אז היא מגיעה, כלומר חייבים קודם להפסיק קשר כדי להתחיל קשר חדש,
ובמילים יותר יפות- כל סיום זה התחלה חדשה---
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סתיו09/03/2010טל היקרה,
חשוב לי לציין ואני בטוחה ששמעת את זה המון וגם אני שמעתי את זה המון שהייתי בגילך ולא רציתי להקשיב, אבל.... את סך הכל בת 17. כל החיים עוד לפנייך.
חבר ראשון קשה לעזוב, נכון. כולנו חווינו את זה, אבל כשאת נמצאת במערכת יחסים כזאת שרע לך בה, זאת לא הדרך לחיות. במיוחד אם הוא מגלה אלימות מצידו כלפייך, ואת לא מרגישה ביטחון איתו.
גם אני הייתי בהרבה מערכות יחסים החל מגיל 16, ותמיד חושבים שאם נסיים את הקשר, העולם יקרוס ו"אני אשאר לבד". אבל תאמיני לי!!! החיים ממשיכים ומוצאים אהבות חדשות, חברים חדשים, חברות חדשות. כל החיים עוד לפנייך ויש לך לעבור עוד כמה מסגרות בחיים (צבא, לימודים, עבודה), ובכל מקום כזה תמצאי את הסביבה הקרובה והחדשה שלך.
אני בת 24, עברתי הרבה מערכות יחסים וגם אני תמיד חשבתי שאשאר לבד.
לפני כ9 חודשים סיימתי קשר של 3 שנים והייתי בטוחה שלא אמצא אהבה, לא עברו חודשיים ומצאתי את אהבת חיי, טוב לי איתו, אני מרגישה ביטחון מלא איתו, והוא תמיד גורם לי להרגיש טוב.
זה משהו חשוב מאוד לחוש במערכת יחסים.
תחשבי על זה, אני בטוחה שתגיעי למסקנות נכונות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)