לדורית כהן שלום.. אשמח לקבל את עזרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית כהן שלום.. אשמח לקבל את עזרת
    שרונה
    11/03/2010

אני בת 21 יש לי חבר שנה וחודשיים כבר.. הוא בן אדם נפלא ומדהים..היחסים שלנו טובים ואני בקושי זוכרת את הפעם האחרונה שרבנו.. הוא דואג , מפנק , אוהב .. באמת אני לא מתלונננת על כלום.. הבעיה היא שבזמן האחרון אני מרגישה שהקשר הזה נהפך לשגרה.. הוא לומד מיום ראשון עד יום חמישי באוניברסיטה ואני עובדת ויוצא לנו להיפגש בסופי שבוע... יש מישהו שעובד לידי וממש נדלקתי עליו.. הוא מושך אותי בטירוף.. אני ממש מתאפקת כי אני לא בנאדם שמאמין בבבגידות.. ולא הייתי רוצה שיעשו את זה לי.. הוא הזמין אותי לצאת איתו היום.. והוא פשוט לא יוצא לי מהראש .. אני מנסה להדחיק את זה כמה שיותר אבל זה לא מצליח לי... שאני עם החבר שלי אני נעשית יותר קרירה וקשה לי להתנהג בצורה אמיתית שהאדם הזה כל הזמן בראש שלי... יצא לנו להתנשק פעם אחת ומאז אני מפחדת שזה יתגלה לחבר שלי... אמנם לקחתי מחבר שלי פסק זמן באותו היום שזה קרה אבל עדיין.. מצד אחד אני לא רוצה להיפרד מחבר שלי מצד שני אני פשוט נמשכת לבחור מהעבודה..
    מה לעשות? אני פשוט אובדת עצות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתנסות בעוד מערכות יחסים בגילך

דורית כהן
    13/03/2010

שני היקרה, מכיוון שאת מאוד צעירה, אני חושבת שאולי עדיף לך עדיין לא להינעל על קשר קבוע, ואם את מוצאת את עצמך מתאהבת ונמשכת בטירוף למישהו אחר - זה אולי הסימן לכך שהיחסים שלך עם החבר שלך הגיעו למיצוי. את נמצאת בשלב כזה בחיים שאת מאוד מתפתחת, משתנה, צומחת מכל הבחינות, וגם הצרכים שלך מבחינת הזוגיות משתנים.
    אם אינך מתגעגעת לחבר שלך, אותו אינך רואה במשך כל השבוע כמעט - ואינך ממש משתוקקת לפגוש אותו - זה די סימן שהאהבה כבר לא שם, אלא רק ההתרגלות והנוחיות והבטחון. ואולי גם איזו אי נעימות ממנו - חשש לסיים את היחסים כדי שלא ייפגע. ברור שיש גם חשש אצלך שמא את מפסידה אותו ואולי לא תמצאי מישהו כל כך נפלא ומדהים כמו שאת מתארת אותו. אבל הגוף כבר אומר את שלו ומאותת לך שזה לא זה: את אומרת שאת קרירה כלפי החבר שלך וכי שי לך משיכה חזקה לבחור החדש.
    לדעתי עליך להקשיב לגוף שלך, ולהמשיך לפגוש גברים חדשים ולהתנסות במספר מערכות יחסים, זוהי התנסות מאוד חשובה בעיני.
    אם יתברר לך שהאהבה שלך כלפי החבר הנוכחי היא בכל זאת חזקה - וזה יהיה כך גם עבורו - אתם תתגברו על פסק הזמן בנוכחי ותחזרו אחד לשנייה.
    נקודה אחרת שחשוב שתכירי היא הנטייה האנושית להימשך מידי פעם לבן זוג חדש - ולו בגלל הריגוש הנפלא שכרוך בכך. חשוב שתתחילי להכיר את עצמך ולראות עד כמה את נסחפת אחר הריגוש שבתחילת יחסים ומעדיפה לעזוב כאשר הם כבר לא מספיק מרגשים. זוהי תכונה שנמצאת בחלק מן האנשים והנשים - יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות, וחשוב שתכירי את עצמך בהיבט הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו