מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרהטלי12/03/2010
אנו ננשואים מעל 10 שנים
2 ילדים מתוקים
אני עובדת חצי משרה ומביאה את הילדיםן מהמוסדות
אמו אישה קשה ופרמיטיבית שבעלה לא היה מזיז כוס בבית אבל בעלי לא דוגל במנטליות זו.
פתאום אחרי מעל עשור שנות נישואין אמר לי שאני לא יודעת לבשל כמו אמא שלו ,/לא יודעת בכלל , אני לא מאמינה שאני כאן שואלת.....מאד נעלבתי. אני כל יום טורחת במטבח לפחות שעתיים להכין אוכל . ולא רק זה כל עבודות הבית.. הוא גם לפעמים מתחלק בעבודות ולוקח את הילדים בבוקר למוסדות החינוך......אבל יש עוד טענות??. האם אני לא מכירה אותו כבר? הוא לא מעריך בכלל את מה שעוברת ע ם הילדים בבית מהצהריים....
ניסיתי לשוחח איתו על כך שאני לא חושבת שזה לא רק תפקידי והוא צריך לקחת חלק בנושא.
הוא בשלו..
כיצד עליי לנהוג?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טלי13/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עליי?
טלי14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי
עדי בדיחי14/03/2010מתנצלת על העיכוב.
את מתארת מצב X 10 שנים ולאחריו מצב אחר לחלוטין.. אני חושבת שאיפשהו באמצע משהו השתנה לו. ייתכן ויש דברים שצבר, והמקום שהכי נוח וזמין להשליך עליו הוא התפקידים הקונקרטיים שלך בבית.
ייתכן ואם תחפשי, תמצאי דברים נוספים שייתכן והשתנו במהלך השנים או שפחות הוקדשו להם מאמצים בשל הלו"ז והשגרה שהנישואין תפסו..?
אני מתקשה להאמין שיש פה טענה על משהו קונקרטי כמו "את לא מבשלת כמו אמא שלי", ונוטה להאמין שהדברים נשענים על משהו יותר מופשט ועמוק מזה, במיוחד לאור העובדה שהדברים, לפחות מחווייתך, היו שונים עד כה.
נסי לשבת איתו ולדבר בפתיחות על איך את מרגישה את מצב, מה הקשיים שלך בקשר (נסי לא לדבר בלשון מאשימה אלא מהמקום שלך), ואיך את חווה את הדברים שיש לשפר. אולי בשיחה נעימה ופתוחה שמאפשרת- הוא יוכל לספר יותר על מה שעובר עליו ומדוע הוא מתנהג כפי שמתנהג.
בברכת הצלחה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)