מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן זוג בח"ולשני12/03/2010
שלום
אני גרתי עם בן זוגי בח"ול במשך שנה וחצי, הוא אינו מיתכוון לחזור אני חזרתי לארץ לחופשה ואני לא יודעת אם לחזור. מיצד אחד הוא אחראי מסור ואמין ואני יודעת שהוא יהיה אבא טוב אבל הוא מאוד מסודר ,שלטן ומקטר בלי סוף על הבאלגן בבית ולא כל כך אוהב אנשים ורעש . ואני לעומת זאת בלאגניסטית שרוצה המון צומת לב ורוצה לארח במיוחד בח"ול שרוב הזמן אני והוא לבד. יש לציין שאני מנקה את הבית ובאמת השתדלתי אבל זה אף פעם לא היה מספיק מסודר והוא לא רוצה לסדר בגלל הטענה שאני אבלגן את הבית שוב תוך כמה שעות ,האם סגנון חיים שונים לגמרי זה משהו שאפשר לגשר עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני יקרה
עדי בדיחי12/03/2010נשמע שאת מאוד מתלבטת האם בכלל לקיים את הקשר הזה, האם בכלל לחזור לחו"ל.
לא הזכרת ממש רגשות בכל הודעתך, ז"א, היה לי מאוד חסר המישור הרגשי שלך מולו בקשר ביניכם.. יותר התמקדת בדברים קונקרטיים- סדר מול בלאגן, רעש מול שקט ודיוק..
סגנונות חיים שונים בהחלט ניתנים לגישור, ע"י הרבה סבלנות, פתיחות ו"ראש גדול" בקשר.. אבל כאן באמת נשמע לי שזה לא הנושא, השאלה העיקרית היא האם את מרגישה שאהבה ביניכם חזקה, שתוכל בבוא העת לגשר על הפערים האלו. ההרגשה שלך שהוא יהיה אבא טוב והעובדה שהוא אדם אמין הן טובות מאוד, אבל לא תמיד מספיקות. הרבה יותר חשובים החיבור הרגשי ביניכם, האהבה הראשונית והתחזוקה שלה בקשר.
נסי לברר עם עצמך מה את באמת מרגישה אליו בדיוק, ודרך זה לבדוק מולו מה הוא חושב על הפערים והאם ניתן לגשר עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)