הכוונה בחיי נישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכוונה בחיי נישואים
    אורלי
    14/03/2010

בעלי ואני לאחר תקופה של 9 חודש שגרנו אחרי חתונה אצל הוריו עברנו להשכיר
    הבן אדם לא יודע על מה להוציא את הכסף ומבזבז על דברים שלא צריך כמו ווינר
    בכול אופן אני מרגישה שאני עושה איתו עבודה קשה שהוא ילדותי מאוד
    אני חוסכת מעצמי מאוד ואני רוצה שהוא גם יבזבז על מה שצריך
    אני מרגישה שאנחנו גם בנו משני עולמות שונים אצלי בית אף פעם לא מדברים שטויות ומתנהגים בצורה ילדותית לעומת זאת אצלהם זה גנון אחותו מתנהגת כאילו היא בגן היא עובדת בתור סייעת בגן ומביאה את השטויות לבית וכאשר אני רואה את הטמטום שלה אני משטגעת עד כמה היא מטומטמת ובעלי אחריה אני פשוט אומרת אלוהים איך התאהבתי בו ואיך אני מתמודדת עם זה
    אני רוצה גבר אחראי , מפרגן , עצמאי ואחד שיודע להתנהג כמו גבר.
    אני לא יכולה לחשוב שאני נמצאת עם ילד זה מעצבן אותי שהכול נופל עלי
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכוונה בחיי נישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את על המסלול לכישלון

דורית כהן
    16/03/2010

אורלי יקרה, את משקיעה המון מאמצים לשנות את בעלך, ואני יכולה להגיד לך מראש - זה בדיוק המתכון לכישלון של האהבה ושל הזוגיות.

חזרי אחורה בזכרון שלך - כאשר התאהבת בו, מה מצא חן בעינייך אצלו? אולי דווקא שמחת החיים, רוח השטותניקיות שלו? זה בדרך כלל ככה. אנחנו מחפשים אצל בן הזוג תכונות שחסרות אצלנו.
    אבל כאשר מתחילים לחיות יחד - דווקא התכונות האלו, ההפוכות - מקשות עלינו את החיים המשותפים איתם, בגלל שהן תמיד מקור לאי הסכמות, לראייה שונה של העולם, לרצונות מתנגשים...

אבל עלייך להביא בחשבון, שאם תנסי לחנך אותו ולשנות אותו - כל החיוניות שלו והחיות שיש בו עלולים להישאב ממנו, ואת אולי תצליחי במשימה הבלתי אפשרית שלך, אבל אני בטוחה שלא תצליחי לאהוב אותו כגבר. דווקא אם תאפשרי לו להיות מי שהוא, מבלי לפסול אותו על ימין ועל שמאל - אז יש סיכוי שהוא יתבגר בקצב שלו ובכיוון הנכון עבורו, במקום שיהפוך להיות שפוט מוחלש שלך.
    סילחי לי על המילים הקשות, אבל עלייך לאמץ לעצמך דרך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות להכוונה

אורלי
    16/03/2010

תעזרי לי למצוא דרך אני באמת אוהבת אותו וההתמודדות עם זה קשה לי מאוד
    איך אני יכולה להיות מאופקת שאני רואה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו