דורית שלום אני חייבת עזרה ממך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דורית שלום אני חייבת עזרה ממך
    שרונה
    15/03/2010

אני בת 22 ויש לי חבר שנה וחצי ...
    לאחרונה אנחנו רבים כל הזמן ובגדתי בו עם מישהו מהעבודה ...
    אני מרגישה ממש אשמה על הבגידה ... ומרגישה מושפלת ששכבתי איתו בדייט הראשון שלנו...
    האם כדי לספר לבן זוגי על הבגידה ...ובנוסף. כל פעם מישהו אחר מהעבודה זורק לי הערה על זה שהוא יודע שיצאנו... ושאנשים מדברים עליי וכאלה.. אין לי מושג מה לעשות .. אני והבחור הזה לא מדברים כרגע... אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה ממש מושפלת.. לבוא כל יום לעבודה ולסבול את המבטים האלה מצד האנשים... אני לא מבינה איך יכולתי לשכב איתו בפגישה הראשונה שלנו... ולבגוד בחבר שלי בנוסף..
    אני אובדת עצות...
    מקווה לשמוע ממך בקרוב.. מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרונה

מורן
    15/03/2010

שרונה שלום,

אין לי ניסיון מקצועי אבל אתן לך את דעתי בנושא.
    ראשית רוצי וספרי לבן זוגך על הבגידה!!!! מערכת יחסים ללא אמון לא שווה כלום!
    ביררת עם עצמך מדוע אין לך רגשות אשמה אחרי שנה וחצי של זוגיות ????
    איך את מגדירה את מערכת היחסים בינך לבין זוגך?
    תהיה שלמה אם ההחלטות שעשית באותו רגע נתון, ואם החלטת לשכב איתו בפגישה הראשונה כנראה שבאותו רגע הייתה לזה סיבה מספיק מוצדקת
    אין ספק שהמצב שבו הכנסת את עצמך לא נעים את חייבת לאסוף כוחות ופשוט לא להתיחחס לרחשי הסביבה.
    יפסיקו לדבר עליך כשתהיה שמועה מעניינת בעבודה.

תהיה חזקה והכי חשוב שתלמדי מטעויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחון מחדש את היחסים

דורית כהן
    16/03/2010

שרונה היקרה, בניגוד למה שכתבה לך מורן, אני לא הייתי רצה ומספרת לחבר שלי על הבגידה, כי ידיעה על כך עלולה לחסל לגמרי את הזוגיות, לפגוע בסקס שלכם, לשבור את האמון שלו בך ולשים אתכם על מסלול של חשדנות, מעקבים, ועוד דברים גרועים.
    יחד עם זאת, עלייך ללמוד משהו על עצמך, עד כמה את מתפתה בקלות ומתנחמת בקלות בזרועותיו של מישהו אחר כאשר מופיע קושי בזוגיות שלך. כתבת שזה קרה אחרי הרבה ריבים שהיו לך עם חברך.
    אז או שתתחילי לעבוד על מערכת היחסים הזו אם את ממש אוהבת אותו והוא חשוב לך, או שתראי במה שקרה סימן וסמל לכך שאיבדת בו עניין ועלייך ללכת הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו